Libnet.ro
UNICEF

04:40

INS: Aproximativ doua din cinci gospodarii suporta cu dificultate cheltuielile curente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INS: Aproximativ doua din cinci gospodarii suporta cu dificultate cheltuielile curente

Aproape doua din cinci gospodarii 37,6%) suporta cu dificultate sau cu mare dificultate cheltuielile curente ale vietii, iar daca se iau in considerare si cele care intampina o oarecare dificultate in acoperirea cheltuielilor de zi cu zi se ajunge la 80,0% din totalul gospodariilor, conform Anchetei asupra calitatii vietii, realizata de Institutul National de Statistica anul trecut. continuă pe Ziarul Bursa

Statistica: Aproape doua din cinci gospodarii suporta cu dificultate cheltuielile curente

Aproape doua din cinci gospodarii 37,6%) suporta cu dificultate sau cu mare dificultate cheltuielile curente ale vietii, conform Anchetei asupra calitatii vietii, realizata de Institutul National de Statistica anul trecut. Daca se iau in considerare si cele care intampina o oarecare dificultate in acoperirea cheltuielilor de zi cu zi se ajunge la 80,0% din totalul gospodariilor, se arata in studiul citat de Agerpres.

Doua din cinci gospodarii suporta cu dificultate cheltuielile curente

Aproape doua din cinci gospodarii 37,6%) suporta cu dificultate sau cu mare dificultate cheltuielile curente ale vietii, iar daca se iau in considerare si cele care intampina o oarecare dificultate in acoperirea cheltuielilor de zi cu zi se ajunge la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )