Libnet.ro
UNICEF

11:15

Statistica: Aproape doua din cinci gospodarii suporta cu dificultate cheltuielile curente

Hotnews Hotnews,
 Statistica: Aproape doua din cinci gospodarii suporta cu dificultate cheltuielile curente

Aproape doua din cinci gospodarii 37,6%) suporta cu dificultate sau cu mare dificultate cheltuielile curente ale vietii, conform Anchetei asupra calitatii vietii, realizata de Institutul National de Statistica anul trecut. Daca se iau in considerare si cele care intampina o oarecare dificultate in acoperirea cheltuielilor de zi cu zi se ajunge la 80,0% din totalul gospodariilor, se arata in studiul citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

INS: Aproximativ doua din cinci gospodarii suporta cu dificultate cheltuielile curente

Aproape doua din cinci gospodarii 37,6%) suporta cu dificultate sau cu mare dificultate cheltuielile curente ale vietii, iar daca se iau in considerare si cele care intampina o oarecare dificultate in acoperirea cheltuielilor de zi cu zi se ajunge la 80,0% din totalul gospodariilor, conform Anchetei asupra calitatii vietii, realizata de Institutul National de Statistica anul trecut.

Doua din cinci gospodarii suporta cu dificultate cheltuielile curente

Aproape doua din cinci gospodarii 37,6%) suporta cu dificultate sau cu mare dificultate cheltuielile curente ale vietii, iar daca se iau in considerare si cele care intampina o oarecare dificultate in acoperirea cheltuielilor de zi cu zi se ajunge la.

Realitatea cruda: 80% dintre familiile din Romania au probleme financiare

Aproape doua din cinci gospodarii 37,6%) suporta cu dificultate sau cu mare dificultate cheltuielile curente ale vietii, iar daca se iau in considerare si cele care intampina o oarecare dificultate in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )