Libnet.ro
UNICEF

11:15

INS: Circa 96 % dintre familiile din tara noastra au locuintele in proprietate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INS: Circa 96 % dintre familiile din tara noastra au locuintele in proprietate

Circa 96% dintre familiile din Romania ocupau, in 2018, locuinta in calitate de proprietar, iar ponderea familiilor chiriase era mai mare cu 1,9 puncte procentuale in mediul urban fata de cel rural, conform Anchetei asupra calitatii vietii, realizate de Institutul National de Statistica anul trecut. continuă pe Ziarul Bursa

INS: Circa 96 % dintre familiile din Romania au locuintele in proprietate

Circa 96% dintre familiile din Romania ocupau, in 2018, locuinta in calitate de proprietar, iar pond.

Realitatea cruda: 80% dintre familiile din Romania au probleme financiare

Aproape doua din cinci gospodarii 37,6%) suporta cu dificultate sau cu mare dificultate cheltuielile curente ale vietii, iar daca se iau in considerare si cele care intampina o oarecare dificultate in.

PENTRU 136 MILIOANE EURO: Ikea cumpara de la Vestas sapte parcuri eoliene din tara noastra

Grupul suedez Ingka, care detine majoritatea magazinelor Ikea, a anuntat astazi ca a achizitionat de la Vestas o participatie de 80% in sapte parcuri eoliene din Romania, pentru 136 milioane euro 151 milioane de dolari), transmite Reuters.

Expertii Comisei Europene vor sprijini Ministerul Sanatatii in privinta optimizarii sistemului de transfuzii din tara noastra

Expertii Comisiei Europene au decis sa sprijine Romania in privinta sistemului transfuzional, acesta urmand sa fie reorganizat si modernizat. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, considera ca succesul acestui demers depinde de efectuarea unei analize amanuntite a sistemului, prin care sa se identifice punctele critice ale acestuia.

INS, PENTRU LUNA IULIE: Afacerile din comertul cu autovehicule si motociclete au crescut cu 10,2%

Volumul total al cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor a crescut in luna iulie 2019 in serie bruta cu 10,2%, comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, iar ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate avansul a fost de 7,9%, conform datelor publicate vineri de Institutul National de Statistica INS).

Atac terorist in Arabia Saudita. Tinta: doua dintre cele mai mari rafinarii din tara

Doua centre producatoare de petrol din Arabia Saudita, intre care cea mai mare unitate procesatoare .

Filmul La Gomera, de Corneliu Porumboiu, de vineri in cinematografele din 45 de orase din tara

Filmul La Gomera, al cincilea lungmetraj al regizorului Corneliu Porumboiu, propunerea Romaniei pentru o nominalizare la Oscar 2020, va rula de vineri, 13 septembrie, in 45 de orase din tara, cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )