Libnet.ro
UNICEF

20:16

INS confirma cresterea economica de 7% a Romaniei de anul trecut

Adevărul Adevărul,
INS confirma cresterea economica de 7% a Romaniei de anul trecut

Economia romaneasca a crescut anul trecut cu 7%, fata de 2016, cel mai mare avans din 2008 pana in prezent. in 2008, economia Romaniei a crescut cu 7,1%, in termeni reali, fata de 2007. continuă pe Adevărul

INS a confirmat cresterea economica de 7% a Romaniei in 2017. Care sunt domeniile cele mai performante

Produsul Intern Brut PIB) estimat pentru anul 2017 a fost de 856,35 miliarde de lei preturi curente, mai mare cu 7% fata de anul 2016, principalii factori de crestere economica fiind industria, comertul si.

MAE, despre raportul Comisiei Europene: Confirma avansul inregistrat anul trecut de economia Romaniei, tendinta de consolidare a investitiilor publice si imbunatatirea potentialului de crestere si a conditiilor de pe piata muncii

Ministerul Afacerilor Externe a transmis, miercuri, ca Romania a fost incadrata de Comisia Europeana in categoria statelor membre fara dezechilibre macroeconomice, motiv pentru care raportul de tara nu contine un bilant aprofundat, asa cum se intampla in cazul Bulgariei, Croatiei, Ciprului, Frantei, Germaniei, Irlandei, Italiei, Olandei, Portugaliei, Sloveniei, Spaniei si Suediei. Asta, dupa ce Comisia Europeana a scris, in raportul de tara, ca boomul economic actual a fost determinat, in principal, de consum, in timp ce investitiile au ramas scazute, iar cresterea economica puternica a Romaniei risca sa creeze conditiile unei aterizari dure.

Anul trecut, procurorii au avut de solutionat peste 1,7 milioane de dosare

Peste 1,7 milioane de dosare au avut de solutionat procurorii Parchetului General anul trecut, din care au fost rezolvate peste 530. 000 de cazuri, arata raportul de bilant pe anul 2017 prezentat, astazi, de procurorul general Augustin Lazar.

Dragos Frumosu: Cosul de cumparaturi - cu maxim 50 de lei mai scump decat anul trecut

Cosul de cumparaturi pentru Paste, pentru o familie de trei persoane, poate fi cu 20-30 de lei, pana la cel mult 50 de lei, mai scump anul acesta, decat anul trecut, ne-a declarat, ieri, Dragos Frumosu, presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor din Industria Alimentara.

Flanco a avut in 2017 afaceri record de aproape un miliard de lei, iar din ianuarie anul trecut si pana acum a inchis 16 magazine

Flanco a anuntat ca anul trecut cifra de afaceri a atins un record de 983 milioane lei, strategia companiei fiind una atipica, fiindca a inchis 16 magazine din ianuarie 2017 si pana in prezent, taierile fiind mai ales in mall-urile cu chirii mari. Anul trecut in total romanii au cumparat peste 3,6 milioane de smartphone-uri, 1,5 milioane de televizoare si 520. 000 de frigidere, arata datele prezentate de Flanco. Cifrele sunt pentru toata piata.

Profit de 32 milioane de lei pentru Purcari, in crestere cu 37% fata de anul trecut

Purcari Wineries WINE) a obtinut, in anul trecut, cu profit net de 32 de milioane de lei, in crestere cu 37% fata de cel realizat in anul 2016, in timp ce veniturile au urcat cu 38%, comparativ cu anul anterior, la 147 milioane de lei, potrivit rezultatelor financiare preliminare afisate, astazi, de companie, pe site and 172; ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Piata telecom a crescut cu 29,5% anul trecut pana la 1,1 miliarde de euro

Piata telecom a inregistrat anul trecut cea mai mare valoare, 1,165 miliarde euro, in crestere cu 29,5% fata de anul anterior, in contextul in care produsele din clasele de pret medii si superioare, precum si cele cu diagonala de peste 5 inch, au inregistrat cresteri semnificative.

Grupul farmaceutic Dona a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 230 milioane euro

Grupul farmaceutic Dona a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 230 milioane euro si estimeaza o crestere a afacerilor cu 21,5% in acest an, au anuntat oficialii companiei, care precizeaza ca au bugetat investitii totale de de 4 milioane euro in acest an.

Transportul aerian de pasageri a crescut cu 23,3% anul trecut

Numarul pasagerilor care au calatorit anul trecut cu avionul a fost de circa 20,222 milioane persoane, in crestere cu 23,3% comparativ cu 2016, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica, relateaza Agerpress.

Numarul pasagerilor transportati pe aeroporturile din Romania a crescut anul trecut. Otopeni ramane cel mai tranzitat aeroport

Numarul pasagerilor transportati pe aeroporturile din Romania a crescut constant in ultima perioada, iar anul trecut a trecut de pragul de 20 de milioane. Cel mai tranzitat aeroport ramane Otopeni, din Bucuresti, traficul inregistrand, insa, cresteri.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )