Libnet.ro
UNICEF

16:15

Pretul AURULUI explodeaza! RECORD ABSOLUT: Este cea mai MARE cotatie din 2016

B1 B1,
Pretul AURULUI explodeaza! RECORD ABSOLUT: Este cea mai MARE cotatie din 2016

Pretul aurului atinge un nivel record. BNR anunta , marti, ca gramul de aur a crescut de la 176,3361 lei la 177,4473 lei, cel mai ridicat nivel din 11 iulie 2016. Euro a fost cotat la 4,7412 lei, o scadere de. continuă pe B1

Oamenii geniali care au schimbat istoria lumii prin creatiile lor: Educatia este cea mai buna asigurare pentru batranete

Leonardo da Vinci, Albert Einstein si Isaac Newton s-au numarat printre mintile luminate din istoria omenirii care au lasat posteritatii invataminte pretioase.

West Ham si-a pierdut cea mai n vrsta fana; Mabel Arnold a murit la 102 ani

Mabel Arnold a murit sambata, la 102 ani. Ea era cea mai in varsta fana a echipei West Ham United. Sotie a unui fost scouter de la West Ham, aceasta a asistat la primul meci al clubului londonez, in 1934.

Melescanu, despre prezidentiale: Tariceanu ar fi unul dintre candidatii cei mai solizi. Cred ca cea mai buna solutie ar fi un candidat comun

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu a declarat, marti, ca liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, este unul dintre politicienii redutabili care nu s-au facut peste noapte si ar fi unul dintre cei mai solizi candidati pentru alegerile prezidentiale. Melescanu spune, ca, fiind intr-o alianta cu PSD, cea mai buna solutie ar fi un candidat comun.

Cea mai scurta rugaciune rostita de ortodocsi. Este ca o arma nucleara

Parintii Bisericii spun ca rugaciunea este modul omului de a dialoga cu divinitatea. in acelasi timp, prin rugaciune ii multumim lui Dumnezeu pentru toate darurile.

Cea mai scurta rugaciune rostita de ortodocsi. Are o profunzime deosebita!

Ori de cate ori facem ceva care nu are nevoie de o concentrare mintala semnificativa, ne putem ruga in tacere cuRugaciunea lui Iisus. Daca nu este nimeni in apropiere, putem spune cuvintele cu voce.

VIDEO Rugby: Turneul celor Sase Natiuni - Franta a suferit cea mai dura nfrngere n fata Angliei, de peste un secol (8-44)

Selectionata Frantei a suferit una dintre cele mai grele infrangeri din istoria sa in fata Angliei 8-44), duminica, pe stadionul Twickenham din Londra, in cadrul celei de-a doua etape a Turneului celor Sase Natiuni la rugby.

Camera de Comert a Ungariei: `Romania, prin vest, este cel mai puternic concurent din regiune. Tinutul Secuiesc are statut special, iar zona de dincolo de Carpati este irelevanta`

Parragh Laszlo, presedintele Camerei de Comert a Ungariei, sustine ca Tinutul Secuiesc are statut special, in timp ce zona de dincolo de Carpati este o categorie irelevanta, incercand sa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )