Libnet.ro
UNICEF

05:00

inscrieri la Evaluarea Nationala 2020. Actele care sunt necesare

B1 B1,
inscrieri la Evaluarea Nationala 2020. Actele care sunt necesare

Promotia 2020 a claselor a VIII-a se pregatesc de Evaluarea nationala, primul mare examen din viata scolara. inscrierea la Evaluarea Nationala de anul acesta se va face intr-un mod cu totul diferit, in. continuă pe B1

Evaluare Nationala 2020. Cand va alea loc a doua sesiune, pentru copiii bolnavi, depistati cu febra, in izolare sau carantina

Evaluarea Nationala din 2020 va avea o a doua sesiune, doar pentru copiii care la sesiunea din 15 iunie nu vor putea participa, din motive medicale, in contextul crizei sanitare declansate de noul virus de tip.

Evaluare Nationala 2020: Marti, 2 iunie, incep inscrierile Bacalaureat 2020: inscrierile incep miercuri, 3 iunie Calendarul examenelor

Marti, 2 iunie, incep inscrierile pentru Evaluarea Nationala. Absolventii clasei a VIII-a se pot inscrie pana in 5 iunie pentru sustinerea examenului, iar prima proba o vor sustine in 15 iunie. Pentru sustinerea Bacalaureatului, inscrierile se vor desfasura de miercuri, 3 iunie, pana in 10 iunie. Prima proba scrisa, cea la Limba romana, va fi in 22 iunie.

Sfat de sanatate: Ce este o urgenta stomatologica si care sunt noile reguli in cabinete

Daca nu ati avut probleme dentare in timpul starii de urgenta, va puteti considera fericiti. insa ar trebui totusi sa stim ce reprezinta o urgenta atunci cand vine vorba de dantura. Dentistul Ada Epistatu a vorbit la la Sfat de sanatate cu Andreea Cigolea despre cand este necesar sa mergem la cabinetul stomatologic si care sunt noile reguli in cabinete.

Evaluare Nationala 2020: Calendarul celei de a doua sesiuni, pentru elevii cu probleme medicale sau in carantina

Probele la sesiunea a doua a Evaluarii Nationale vor avea loc in perioada 29 iunie - 1 iulie, a anuntat ministrul Educatiei, Monica Anisie. Reamintim ca in acest an va avea loc in premiera, din cauza coronavirusului, o a doua sesiune de Evaluare Nationala, pentru elevii cu probleme de sanatate sau pentru cei aflati in carantina alaturi de familie.

Coronavirusul sparge o noua bariera psihologica: Peste 6 milioane de cazuri confirmate in toata lumea. Cu ce masuri raspund autoritatile si care sunt efectele pandemiei. LIVE UPDATE

Criza COVID-19 a spart un nou prag psihologic, in conditiile in care, la nivel global, exista deja peste 6 milioane de persoane confirmate cu boala infectioasa provocata de virusul SARS-CoV-2. Noul coronavirus, re.

Redeschiderea teraselor de la 1 iunie: Care sunt principalele masuri publicate in Monitorul Oficial: maxim patru clienti la o masa; personalul de servire trebuie sa poarte masti si manusi si multe registre

Terasele se vor redeschide de la 1 iunie, iar normele care trebuie respectate la redeschidere au fost publicate in Monitorul Oficial vineri seara. Acestea stabilesc ca nu se va permite accesul clientilor cu simptome respiratorii, la o masa vor putea sta maxim patru persoane, daca nu sunt membri ai aceleiasi familii, si nu se vor transfera meniuri, solnite sau alte obiecte de la o masa la alta. Cum se va face accesul pe plajele concesionate. Normele din Monitorul Oficial: Cu rezervare telefonica sau online si distanta de 2 m intre sezlonguriReluarea competitiilor sportive in aer liber: Respectarea obligatorie a distantarii sociale, fara strangeri de mana si imbratisari la finalul evenimentelorCum se vor desfasura activitatile culturale in aceasta perioada: Concerte in aer liber cu cel mult 500 de oameni si fara lansari de carte - MonitorReluarea antrenamentelor in spatii inchise: Triaj la intrarea in sala, acces doar cu programare si purtarea obligatorie a mastii.

Masurile pentru redeschiderea teraselor, publicate in Monitorul Oficial. Care sunt noile reguli

Normele ce trebuie respectate la redeschiderea teraselor au fost publicate in Monitorul Oficial. Conform acestora, ca nu se va permite accesul clientilor cu simptome respiratorii. Totodata, la o masa vor putea sta maxim patru persoane, daca nu sunt membri ai aceleiasi familii, si nu se vor transfera meniuri, solnite sau alte obiecte de la o masa la alta, urmand sa fie dezinfectate dupa plecarea clientilor de la o masa. Personalul de servire trebuie sa poarte masti si manusi.

Ce solutie au elevii daca statul nu le va da masti gratis la Bacalaureat si Evaluarea Nationala

In curand incep examenele nationale. Elevii claselor a XIII-a vor sustine prima proba a Evaluarii Nationale in data de 15 iunie, iar prima proba a Bacalaureatului, pentru elevii de la clasa a XII-a, este.

Care sunt avantajele aparatelor cu ultrasunete contra rozatoarelor?

Editie speciala 360 de grade: Cugetarile parintelui Arsenie Boca. intamplarile care sunt dovada vie a unei vieti exceptionale (VIDEO)

Alina Badic a vorbit, in editia speciala a emisiunii 360 de grade, despre viata parintelui Arsenie Boca, alaturi de Cristian Filip, presedintele Fundatiei Arsenie Boca, jurnalistul Costin Manoliu de.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )