Libnet.ro
UNICEF

10:31

inscrieri online: Premii de pana la 120.000 dolari pentru startup-uri IT. Consulta Ghidul

Hotnews Hotnews,
 inscrieri online: Premii de pana la 120.000 dolari pentru startup-uri IT. Consulta Ghidul

Antreprenorii romani cu startup-uri IT sunt invitati sa se inscrie online la o competitie organizata de statul sud-coreean, pentru sansa de a castiga unul dintre premiile cu valori de pana la 120. 000 de dolari cash, puse la bataie. Consulta Ghidul de aplicare la finalul articolului. continuă pe Hotnews

Cautiuni de pana la 1 milion de dolari pentru trei dintre politistii implicati in uciderea lui George Floyd

Trei fosti politisti din Minneapolis trebuie sa plateasca o cautiune de pana la 1 milion de dolari fiecare, pentru acuzatiile de ajutor si complicitate la uciderea lui George Floyd de catre un al patrulea politist.

Comcast va aloca 100 de milioane de dolari pentru lupta impotriva nedreptatii si inegalitatii

Grupul media Comcast a promis sa aloce 100 de milioane de dolari pentru lupta impotriva nedreptatii si inegalitatii fata de orice rasa, etnie, identitate de gen, orientare sexuala, a anuntat luni presedintele si CEO-ul Brian Roberts.

Finantari de pana la 100.000 Euro pentru startup-uri IT. Se fac inscrieri online

Startup-urile IT romanesti pot obtine finantari de pana la 100. 000 de euro pentru a dezvolta afaceri in domenii ca securitatea cibernetica si tehnologiile financiare, intr-un accelerator de afaceri focalizat pe Europa Centrala si de Est, in care s-au implicat si mentori romani de-a lungul timpului.

Michael Jordan va dona 100 de milioane de dolari pentru lupta impotriva discriminarii rasiale

Fostul bachetbalist Michael Jordan a anuntat, vineri, ca va dona 100 de milioane de dolari in urmatorii zece ani unor organizatii care lupta impotriva discriminari rasiale.

NBA: Jordan doneaza 100 de milioane de dolari pentru a combate inegalitatea sociala si de rasa

Legenda NBA, Michael Jordan, a anuntat ca va dona 100 de milioane de dolari organizatiilor care lucreaza pentru egalitate rasiala si justitie sociala pe fondul unui climat incarcat marcat de protestele anti-rasism din Statele Unite, potrivit AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )