Libnet.ro
UNICEF

12:15

Comcast va aloca 100 de milioane de dolari pentru lupta impotriva nedreptatii si inegalitatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comcast va aloca 100 de milioane de dolari pentru lupta impotriva nedreptatii si inegalitatii

Grupul media Comcast a promis sa aloce 100 de milioane de dolari pentru lupta impotriva nedreptatii si inegalitatii fata de orice rasa, etnie, identitate de gen, orientare sexuala, a anuntat luni presedintele si CEO-ul Brian Roberts. continuă pe Ziarul Bursa

Michael Jordan va dona 100 de milioane de dolari pentru lupta impotriva discriminarii rasiale

Fostul bachetbalist Michael Jordan a anuntat, vineri, ca va dona 100 de milioane de dolari in urmatorii zece ani unor organizatii care lupta impotriva discriminari rasiale.

Michael Jordan doneaza 100 de milioane de dolari pentru lupta impotriva rasismului

Legenda NBA, Michael Jordan, acum in varsta de 57 de ani, a anuntat ca va dona 100 de milioane de dolari in urmatorii 10 ani pentru a ajuta la eradicarea rasismului de toate tipurile.

Angelina Jolie a donat 200.000 de dolari pentru lupta impotriva rasismului. Prin aceasta suma de bani, actrita sprijina miscarea Black Lives Matter

Dupa moartea lui George Floyd, care a decedat dupa ce un politist din Minneapolis si-a presat genunchiul de gatul acestuia timp de opt minute, o serie de proteste au pus stapanire pe America. Decesul lui George Fl.

NBA: Jordan doneaza 100 de milioane de dolari pentru a combate inegalitatea sociala si de rasa

Legenda NBA, Michael Jordan, a anuntat ca va dona 100 de milioane de dolari organizatiilor care lucreaza pentru egalitate rasiala si justitie sociala pe fondul unui climat incarcat marcat de protestele anti-rasism din Statele Unite, potrivit AFP.

Digi Sport: Donatie imensa, 100 de milioane de dolari, dupa protestele masive din SUA. Autorul are o avere de 2,1 miliarde de dolari

Michael Jordan 57 de ani), legenda baschetului mondial, cu o avere estimata in acest an, 2020, la 2,1 miliarde de dolari, a decis sa doneze o suma uriasa in lupta contra rasismului. Totul, in memoria celui care a fost George Floyd.

Regele emerit al Spaniei, vizat de o ancheta de coruptie. Este suspectat ca a primit 100 de milioane de dolari din partea unui fost omolog

Parchetul Tribunalului Suprem spaniol a deschis o ancheta impotriva fostului rege Juan Carlos, cu scopul de a stabili daca fostul suveran ar putea fi vizat de o investigatie intr-un doasar de coruptie privind atribuirea de catre Arabia Saudita a unui contract cu privire la o linie feroviara de mare viteza, a anuntat luni intr-un comunicat Parchetul General spaniol, relateaza Reuters.

Aerostar Bacau estimeaza o scadere a vanzarilor cu 100 milioane lei in acest an

Aerostar Bacau, companie specializata in fabricarea de produse de aviatie, mentenanta la avioane comerciale si sisteme pentru aparare, estimeaza o scadere a vanzarilor cu aproximativ 100 milioane lei, la 278 milioane lei, in acest an.

Barcelona a refuzat 100 milioane de euro pentru Ansu Fatu

Cotidianul catalan Sport anunta ca FC Barcelona a primit o oferta uriasa pentru tanarul jucator Ansu Fati.

Statul a incasat mai putin de 100 milioane de lei din amenzile date in starea de urgenta. Ce spune Florin Citu despre o amnistie

Statul roman a incasat mai putin de 100 milioane de lei din amenzile date in starea de urgenta, a declarat ministrul Finantelor Florin Citu, care a vorbit si despre o amnistie referitoare la aceste sanctiuni.

ASOCIATIA CREDERE: Parlamentul vrea sa exonereze bancile de locuinte de la plata a peste 100 milioane euro catre buget

Ub pretextul acordarii unei facilitati pentru consumatori, Parlamentul intentioneaza sa exonereze bancile de locuinte de la plata a peste 100 de milioane de euro catre bugetul de stat, afirma Asociatia CREDERE.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )