Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ce inseamna 5G pentru Romania cand te gandesti la banii generati

Playtech Playtech,
Ce inseamna 5G pentru Romania cand te gandesti la banii generati

ANCOM a anuntat ca licitatia pentru 5G va debuta in Romania in prima jumatate din 2020. Pana atunci, Autoritatea a facut calculul si suma pe care tara noastra ar obtine-o in urma. continuă pe Playtech

Cauta sa le ia copiilor jucarii de la o celebra firma din Romania, cand a citit ce scria la descriere. E o gluma ceva?! (FOTO)

Cauta sa le ia copiilor jucarii de la o celebra firma din Romania, cand a citit ce scrie la descriere. A crezut ca nu vede bine. Mai precis, produsele erau prezentate cu denumiri ciudate si chiar.

Ce anunta Gheorghe Marmureanu pentru Romania, dupa cutremurul din Albania. Ce se va intampla

Un cutremur de 6,3 grade pe scara Richter s-a petrecut marti, 26 noiembrie, in vestul Albaniei, la ora locala 03:54. Cel putin 23 de oameni au murit si alte cateva sute au fost raniti. Ce anunta Gheorghe Marmureanu, presedinte onorific al INFP, pentru Romania, dupa cutremur? Ce se va intampla? Ce anunta Gheorghe Marmureanu pentru .

Traian Basescu, previziuni sumbre pentru Romania: Se va prabusi fara investitii

Romania se va prabusi daca in paralel cu imprumuturile pentru plata pensiilor nu se vor face investitii, iar PMP sustine Guvernul Orban dar ii cere sa utilizeze banii europeni ca o compensatie a.

Raport devastator pentru Romania: Murim in medie cu sase ani mai repede decat majoritatea europenilor, cancerul ucide tot mai mult

Desi speranta de viata la nastere in Romania a crescut cu mai mult de patru ani in perioada 2000-2017 de la 71,2 ani la 75,3 ani), aceasta ramane printre cele mai scazute din UE si cu aproape sase ani sub.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )