Libnet.ro
UNICEF

05:45

Raport devastator pentru Romania: Murim in medie cu sase ani mai repede decat majoritatea europenilor, cancerul ucide tot mai mult

Antena3 Antena3,
Raport devastator pentru Romania: Murim in medie cu sase ani mai repede decat majoritatea europenilor, cancerul ucide tot mai mult

Desi speranta de viata la nastere in Romania a crescut cu mai mult de patru ani in perioada 2000-2017 de la 71,2 ani la 75,3 ani), aceasta ramane printre cele mai scazute din UE si cu aproape sase ani sub. continuă pe Antena3

Sase ani de inchisoare pentru un sofer din Briceni care a lovit mortal un pieton

Un barbat de 46 de ani din satul Tabani, Briceni, a fost condamnat la sase ani de inchisoare dupa ce in decembrie 2015, cand se afla la volanul unui Opel Kadett, in stare de ebrietate, a lovit mortal un pieton, in varsta de 36 de ani, iar apoi a parasit locul faptei.

Sunt casatorita de sase ani, dar in acest timp sotul meu a calcat stramb! L-am iertat. in fiecare seara, imi spune insa ... Ce incredere sa mai am in el?

Uneori, odata pierderea increderii pierduta nu mai poate fi recuperata. Asta i se intampla si unei femei, care in cei sase ani de mariaj a fost inselata de partenerul sau de viata. Desi l-a.

Fetita de sase ani din Constanta, disparuta marti seara, a fost gasita de politisti. Unde si-a petrecut noaptea

Fetita de sase ani, disparuta marti seara din orasul Ovidiu, a fost gasita miercuri dimineata de politisti, nefiind victima unei infractiuni. Fata a spus oamenilor legii ca si-ar petrecut noaptea pe.

Constanta: Fetita de sase ani, disparuta marti seara, a fost gasita de politisti

Fetita de sase ani, disparuta marti seara din orasul Ovidiu, a fost gasita miercuri dimineata de pol.

Ce anunta Gheorghe Marmureanu pentru Romania, dupa cutremurul din Albania. Ce se va intampla

Un cutremur de 6,3 grade pe scara Richter s-a petrecut marti, 26 noiembrie, in vestul Albaniei, la ora locala 03:54. Cel putin 23 de oameni au murit si alte cateva sute au fost raniti. Ce anunta Gheorghe Marmureanu, presedinte onorific al INFP, pentru Romania, dupa cutremur? Ce se va intampla? Ce anunta Gheorghe Marmureanu pentru .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,27 seconds )