Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce inseamna pentru romanii din Marea Britanie rezultatul de la alegerile parlamentare din Regat. Ce drepturi vor mai avea ei dupa un foarte probabil Brexit (FOTO)

B1 B1,
Ce inseamna pentru romanii din Marea Britanie rezultatul de la alegerile parlamentare din Regat. Ce drepturi vor mai avea ei dupa un foarte probabil Brexit (FOTO)

Joi, Partidul Conservator, condus de anti-europeanul Boris Johnson, a castigat categoric alegerile parlamentare anticipate din Marea Britanie, asigurandu-se o majoritate atat de categorica, incat Brexitul este. continuă pe B1

Ce inseamna pentru romanii din Marea Britanie rezultatul de la alegerile parlamentare din Regat. Ce drepturi vor mai avea ei dupa un foarte probabil Brexit (FOTO, VIDEO)

Joi, Partidul Conservator, condus de anti-europeanul Boris Johnson, a castigat categoric alegerile parlamentare anticipate din Marea Britanie, asigurandu-se o majoritate atat de categorica, incat Brexitul este.

Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Marea Britanie. Ce se intampla dupa rezultatul alegerilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca rezultatul alegerilor anticipate din Marea Britanie este favorabil romanilor care locuiesc acolo.

Alegeri Marea Britanie. Iohannis explica ce inseamna pentru romanii din UK rezultatul alegerilor parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca rezultatul alegerilor din Marea Britanie este foarte bun pentru romanii de acolo, fiindca premierul Boris Johnson, impreuna cu Partidul Conservator, au dorit sa realizeze Brexitul, dar cu Acord. Acum se pare ca ne apropiem de aceasta solutie: cea mai buna varianta, daca se ajunge la Brexit, este un Brexit cu Acord si spre asta ne indreptam, spune Iohannis.

Iohannis, despre alegerile din Marea Britanie: Acest rezultat este foarte bun

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca rezultatul alegerilor din Marea Britanie este foarte bun pentr.

Consiliul European va discuta bugetul multianual si situatia Brexit, dupa alegerile din Marea Britanie. Care este pozitia lui Iohannis

Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, pe agenda figurand atat bugetul, cat si situatia Brexit, in contextul in care vineri va fi cunoscut si rezultatul alegerilor anticipate din Marea Britanie, de care depinde si evolutia discutiilor privind iesirea Regatului din Uniunea Europeana.

Brexitul a intrat in linie dreapta, dupa ce conservatorii sunt marii castigatori din Marea Britanie. Cum ii afecteaza asta pe cei 400.000 de romani din Anglia

Victoria conservatorilor in Marea Britanie inseamna Brexit, este de parere politologul Cristian Parvulescu. O situatie complicata se va inregistra in Scotia, unde Partidul National Scotian a castigat 13 mandate. Brexit-ul va avea efecte si asupra celor 400. 000 de romani care traiesc si muncesc in Marea Britanie. Conservatorii au castigat in Marea Britanie. Brexit-ul va avea .

Subiectele zilei: Sute de mii de romani din Marea Britanie, spectatori la alegerile cruciale care le vor schimba viata; O sala de sport care a costat 2 milioane de lei, reparata cu bani de trei ori mai multi; Academia Romana, o frana pentru modernizarea

Clasa politica, la 30 de ani de la Revolutie. De la Ceausescu la baronii locali. Un batran = un batran. in rasdiscutatul subiect al pensiilor speciale, nu e vorba de pensii.

Jeremy Corbyn spune ca nu va conduce Partidul Laburist la viitoarele alegeri din Marea Britanie

Liderul Partidului Laburist si al opozitiei din Marea Britanie, Jeremy Corbyn, a declarat ca nu va conduce partidul la viitoarele scrutine electorale dupa ce a recunoscut ca a fost o noapte foarte dezamagitoare, dupa infrangerea suferita in alegerile generale din 12 decembrie, potrivit Mediafax care citeaza Reuters.

BURSELE DIN LUME Cresteri pe pietele europene, in asteptarea rezultatelor alegerilor din Marea Britanie

Bursele din Europa au avut un curs pozitiv ieri, investitorii asteptand rezultatele alegerilor anticipate din Marea Britanie, care vor decide soarta Brexit-ului, proces aflat in impas. Sectiile de votare urmau sa se inchida la ora locala 22. 00 ora 00. 00 in Romania).

Mii de reclame disparute din arhiva Facebook inainte de alegerile generale din Marea Britanie

Mii de reclame politice au disparut din arhiva publica a Facebook, cu putin inainte de alegerile generale din Marea Britanie, potrivit News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )