Libnet.ro
UNICEF

09:31

Jeremy Corbyn spune ca nu va conduce Partidul Laburist la viitoarele alegeri din Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 Jeremy Corbyn spune ca nu va conduce Partidul Laburist la viitoarele alegeri din Marea Britanie

Liderul Partidului Laburist si al opozitiei din Marea Britanie, Jeremy Corbyn, a declarat ca nu va conduce partidul la viitoarele scrutine electorale dupa ce a recunoscut ca a fost o noapte foarte dezamagitoare, dupa infrangerea suferita in alegerile generale din 12 decembrie, potrivit Mediafax care citeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Jeremy Corbyn afirma ca la urmatoarele alegeri nu se va mai afla la conducerea Partidului Laburist

Liderul laburist Jeremy Corbyn afirma ca la urmatoarele alegeri nu se va mai afla la conducerea partidului, ca urmare a rezultatului foare dezamagitor obtinut in alegerile parlamentare.

Marea Britanie: Jeremy Corbyn anunta ca va demisiona din functia de lider al Partidului Laburist la inceputul lui 2020

Jeremy Corbyn a anuntat, vineri dupa-amiaza, ca isi asuma responsabilitatea pentru esecul suferit in scrutinul parlamentar din Marea Britanie si va demisiona din functia de lider al Partidului Laburist la inceputul anului viitor, scrie Mediafax.

Alegeri Marea Britanie, exit poll: Partidul Conservator al lui Boris Johnson a castigat scrutinul parlamentar

Partidul Conservator al premierului britanic in functie Boris Johnson se claseaza pe primul loc in scrutinul parlamentar anticipat din Marea Britanie. Conform sondajului, efectuat la comanda postului Sky News, Partidul Conservator centru-dreapta) a obtinut 368 de locuri in Camera Comunelor, peste pragul majoritar de 326 de locuri. Jeremy Corbyn spune ca nu va conduce Partidul Laburist la viitoarele alegeri din Marea BritanieBoris Johnson saluta mandatul puternic obtinut la alegeri pentru a realiza Brexitul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )