Libnet.ro
UNICEF

16:30

Insectele au devenit agresive din cauza caldurii. Locuitorii unui sat din Gorj, terorizati de albine

Antena3 Antena3,
Insectele au devenit agresive din cauza caldurii. Locuitorii unui sat din Gorj, terorizati de albine

Si insectele au devenit agresive din cauza caldurii. intr-un sat din Gorj, oamenii spun ca nu mai pot sta nici in propriile case din cauza albinelor. O persoana necunoscuta a adus in apropierea caselor peste 500. continuă pe Antena3

Un roman a murit in nordul Italiei din cauza caldurii

Un roman a murit, miercuri, in nosrdul Italiei dupa ce i s-a facut rau din cauza caldurii. Romanul in varsta de 48 de ani se afla la pescuit, miercuri la pranz, in zona Albaredo dAdige, o localitate.

Europa, intre canicula si furtuna: Doi romani au murit in ultimele trei zile in Italia din cauza caldurii. in Polonia un barbat a fost strivit de un copac daramat de vijelie

Doi romani au murit in Italia, in ultimele trei zile, din cauza caniculei, unul de 48 de ani care se afla la pescuit intr-o localitate situata in apropiere de Verona si altul care a murit pe un teren agricol din.

Doi romani au murit in Italia dupa ce li s-a facut rau din cauza caldurii

Doua persoane, amandoua de nationalitate romana, au murit din cauza valului de caldura care afecteaza Italia, a doua victima inregistrandu-se miercuri, anunta autoritatile italiene, potrivit agentiei.

Canicula face victime in Galati: Opt persoane au cazut in strada din cauza caldurii excesive

Opt persoane din judetul Galati au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au cazut in strada din cauza caniculei, iar interventiile ambulantelor au crescut, in ultimele 24 de ore, cu aproape 20% fata de o zi obisnuita.

Canicula face primele victime in tara. Cinci persoane au lesinat pe strada din cauza caldurii

Cinci persoane din judetul Timis, intre care si o tanara de 22 de ani, au solicitat ajutorul ambulantei dupa ce li s-a facut rau pe strada din cauza caniculei, fiind deschise patru puncte de prim-ajutor in.

Canicula face primele victime in tara. Oamenii au lesinat pe strada din cauza caldurii

50 - Peste 20 de oameni au lesinat in spatii publice, luni, in Capitala, Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov SABI) suplimentand echipajele si trimitand voluntari la corturile anticanicula, a.

Nunta amanata din cauza succesului unui serial

Urma sa faca nunta in acest an, dar s-a vazut nevoita sa isi amane planurile, din cauza ca serialul in care joaca, Orange Is The New Black se bucura de mare succes.

Circulatia a trei trenuri a fost intrerupta in Iasi, din cauza ploii abundente si vijeliei

Circulatia a trei trenuri a fost intrerupta joi, intre Pascani si Targu Frumos, din cauza ploii abundente si vijeliei, potrivit lui Constantin Axinia, directorul CFR Iasi. intreruperea a fost pe o perioada de.

Canicula afecteaza sanatatea galatenilor: Alte noua persoane au cazut pe strada din cauza temperaturilor ridicate

Noua persoane au cazut pe strada, in ultimele 24 de ore, din cauza temperaturilor ridicate care s-au inregistrat in judetul Galati, a afirmat, joi, seful Serviciului Judetean de Ambulanta Galati, Mihai Polinschi.

Zborurile United Airlines au fost suspendate, din cauza unor probleme de automatizare

Toate zborurile United Airlines, cea mai mare companie aeriana americana, erau consemnate la sol astazi, in Statele Unite, din cauza unor probleme de automatizare, potrivit agentiei federale a aviatiei FAA), transmite AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )