Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ce ar insemna un an scolar cu sistem mixt pentru elevii din Romania

B1 B1,
Ce ar insemna un an scolar cu sistem mixt pentru elevii din Romania

Structuraanului scolar2020- 2021 sufera modificari importante din cauza pandemiei de coronavirus. Scolariivor incepe cursurile indata de 14septembrie 2020, iar anul scolar , care se. continuă pe B1

Slovenia introduce restrictii de trafic pentru turistii din Romania

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat faptul ca autoritatile slovene au introdus noi masuri specia.

Elevii din nordul Germaniei revin la scoala, dupa inchiderea scolilor din luna martie. Ce masuri se impun in unitatile de invatamant

Incepand de luni, zeci de mii de elevi din nordul Germaniei revin la scoala, dupa terminarea vacantei de vara. Deoarece acest lucru poate insemna un moment critic pentru gestionarea pandemiei de COVID-19, o.

Elevii din ciclul primar si cei din ciclul liceal sa fie prezenti zilnic la scoala, recomanda INSP

Autoritatile sanitare din Romania recomanda ca elevii din anii terminali si cei din ciclul primar sa se prezintela cursurile scolare zilnic. De asemenea, oficialii sugereaza caceilalti.

A murit un interlop cunoscut din Romania. Ce s-a intamplat, de fapt

Este stiut faptul ca Romania, in ultimii ani, a devenitterenul de joaca a clanurilor de interlopi, si nu de putine oriintalnirileacestora s-au soldat cu victime si de-o parte si de alta. Este si cazul despre care vom relata in cele ce urmeaza. De la barbut la cimitir Pentru a va putea aduce la zi trebuie .

Ce vile si ce avutii are Cristi Borcea in Miami. De ce renunta la ele in favoarea unei plaje din Romania

Cunoscut pentru faptul ca a facut parte din grupul de finantatori ai clubului dinStefan cel Mare, Cristi Borcea si-a dezvoltat de-a lugul timpului diferite afaceri, printre acestea si unul in domeniul HoReCa, pe litoralul romanesc. Ce vile si ce avutii are Cristi Borcea in Miami Conform unor declaratii de prin 2007, la vremea aceea fostul .

Cum se schimba la fata orasele din Romania. in general toata Romania se plange. in niciun oras nu o sa vezi un cetatean care sa fie multumit de primar

Orasul este parte a vietii noastre. Ne nastem in orase si ne scriem povestile in aceste ecosisteme pe care mai tarziu le vom numi acasa. Dar ce se intampla atunci cand administratia da gres, cand nu exista colaborare si oamenii devin nemultumiti de locul in care traiesc? Ce se poate face atunci cand vedem doar problemele si asteptam sa ne spuna altcineva solutiile? in Romania exista si povesti de succes, planuri reusite si proiecte de dezvoltare pe termen lung, dincolo de probleme, nemultumiri sau administratii ineficiente, dupa cum a descoperit in teren o echipa de voluntari ce lucreaza la un documentar despre istoria dezvoltarii urbane din Romania - Orasul pentru oameni.

Belgia impune restrictii pentru mai multe judete din Romania

Belgia si-a actualizat sambata lista referitoare la regimul calatoriilor si a pus mai multe judete din Romania pe lista rosie a riscului epidemiologic, ceea ce inseamna ca pentru cetatenii romani care vin in Belgia din aceste zone vor fi obligatorii carantina timp de 14 zile si testarea COVID-19. Pe de alta parte, Belgia impune restrictii si propriilor cetateni in relatia cu Romania, scrie Digi24.

Antonella Lerca, primul candidat transgender din Romania, si-a trasat temele de campanie. Ce spun oamenii

Antonella Lerca, in varsta de 30 de ani, activista in domeniul drepturilor omului, este prima femeie transgender, de etnie roma, care candideaza pentru o functie publica, la alegerile locale din Romania.

Idei de vacante ideale pentru pandemie, de la 4 bloggeri de travel cunoscuti din Romania

4 bloggeri cunoscuti de travel din Romania recomanda locuri de vacanta, mai putin batute de turisti, unde ai putea sa te duci in aceasta vara in conditii de siguranta.

Puya, mesaj violent dupa decizia socanta din Romania: Javrelor

Dragos Gradescu, Puya s-a nascut la Timisoara pe 22 iulie 1979. Acesta este interpret de muzica hip-hop respectiv rap). Cu putin timp in urma artistul a postat un mesaj pe pagina personala de Facebook. Ce scrie Puya despre ce se intampla in Romania. Mesajul violent a lui Puya dupa decizia socanta din Romania. in urma cu .

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )