Libnet.ro
UNICEF

01:05

Slovenia introduce restrictii de trafic pentru turistii din Romania

România Liberă România Liberă,
Slovenia introduce restrictii de trafic pentru turistii din Romania

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat faptul ca autoritatile slovene au introdus noi masuri specia. continuă pe România Liberă

Cel mai mare traseu pentru drumetii din Romania. Strabate 10 judete

Via Transilvanica, cel mai mare traseu de drumetii din tara, care strabate 10 judete din tara, este aproape de finalizare. Anul acesta au fost inaugurati 258 de kilometri, din 684 de kiolmetri cat va masura traseul de drumetii la final. Cel mai mare traseu pentru drumetii din Romania. Strabate 10 judete Traseul Via Transilvanica dedicat .

VIOLETA ALEXANDRU: La sfarsitul lui 2022, vom avea 14 miliarde de lei de plata pentru alocatiile din Romania

Sumele in plata pentru alocatiile copiilor vor ajunge la sfarsitul anului 2022 la 14 miliarde de lei, in conditiile in care impactul bugetar al cresterii acestor alocatii pentru perioada ramasa din acest an este de 500 de milioane de lei, a declarat, miercuri seara, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, la sfarsitul sedintei de Guvern, scrie Agerpres.

Comisia Europeana aproba o noua denumire protejata pentru un vin din Romania

Comisia Europeana a aprobat astazi cererea pentru includerea vinului Adamclisi din Romania in Registrul european al produselor cu denumire de origine protejata DOP).

Atentie, romani! Reguli noi pentru turistii care merg in vacanta in Bulgaria

Mai multe tari au impus restrictii de calatorie din cauza epidemiei de coronavirus, pentru a limita raspandirea accelerata virusului care a speriat intreaga planeta. Una dintre acestea este Bulgaria, care incepand cu data de 28 iulie a schimbat regulile pentru cetatenii care vin din tara noastra. Atentie, romani! Reguli noi impuse pentru turistii care merg .

Slovenia impune carantina de 14 zile pentru persoanele venite din Romania

Guvernul sloven a anuntat, vineri, impunerea unei perioade de izolare de 14 zile pentru persoanele venite din Romania si alte patru tari, ca masura de prevenire a raspandirii nouluicoronavirus, transmite.

Slovenia impune carantina pentru persoanele venite din Romania

Guvernul sloven a anuntat vineri impunerea unei perioade de izolare de 14 zile pentru persoanele venite din Romania, Bulgaria, India, Bahamas si cinci regiuni ale Spaniei, ca masura de prevenire a raspandirii noului coronavirus, conform G4media.

LIDL, anunt urias pentru toti clientii din Romania. Se intampla acum

Lidl Romania a anuntat o noua modificare foarte importanta ce va fi disponibila in toate magazinele sale din tara. Mai jos este tot ce trebuie sa stie clientii Lidl. LIDL, anunt urias pentru toti clientii din Romania. Se intampla acum Lidl Romania isi surprinde din nou clientii cu o schimbare pe care a anuntat-o in .

Antonella Lerca, primul candidat transgender din Romania, si-a trasat temele de campanie. Ce spun oamenii

Antonella Lerca, in varsta de 30 de ani, activista in domeniul drepturilor omului, este prima femeie transgender, de etnie roma, care candideaza pentru o functie publica, la alegerile locale din Romania.

Idei de vacante ideale pentru pandemie, de la 4 bloggeri de travel cunoscuti din Romania

4 bloggeri cunoscuti de travel din Romania recomanda locuri de vacanta, mai putin batute de turisti, unde ai putea sa te duci in aceasta vara in conditii de siguranta.

EXCLUSIV Cea mai mare dezamagire a Adrianei Iliescu. Ce ii face Eliza acum celei mai batrane mame din Romania

Ajunsa la varsta adolescentei, Eliza s-a transformat intr-o domnisoara rebela, care doreste din ce in ce mai multa libertate. Totul spre disperarea Adrianei Iliescu, care nu stie ce sa mai faca pentru a se inetelege bine cu fiica sa. Adriana Iliescu, cea mai mare dezamagire. Diferenta de varsta dintre mama si fiica isi spune cuvantul! .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,33 seconds )