Libnet.ro
UNICEF

01:05

INSP: Numarul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 102

Hotnews Hotnews,
 INSP: Numarul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 102

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 102, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Numarul celor morti din cauza gripei a ajuns la 100

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei in acest sezon a ajuns la 100, potrivit Institutului National de Sanatate Publica, citat de Digi 24.

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 100

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 100, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Ultima persoana decedata din cauza gripei.

Medicii sunt in alerta! Numarul deceselor din cauza gripei creste alarmant: 99 de oameni au murit din aceasta cauza

Alte doua persoane - doi barbati in varsta de 49 si 63 de ani - au murit din cauza gripei, astfel ca numarul deceselor inregistrate de la inceputul acestei ierni din cauza virusului gripal a ajuns la 99,.

Medicii sunt in alerta. inca o persoana a murit din cauza gripei

Inca o persoana a murit din cauza gripei, fiind vorba despre un barbat de 66 de ani, din judetul Satu Mare. Numarul deceselor inregistrate de la inceputul acestei ierni din cauza virusului gripal a ajuns la 102,.

inca un roman A MURIT din cauza GRIPEI. Bilantul este alarmant

Inca un roman a murit a murit din cauza gripei. Bilantul deceselor a ajuns la 101. Specialistii spun ca nu este vorba despre o epidemie, ci despre o circulatie mai intensa a virusului gripal, a declarat .

inca doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul total de victime se apropie de 100

Institutul National de Sanatate Publica a confirmat, marti, ca inca doua persoane au murit din cauza.

inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul deceselor a ajuns la 101. Ministrul Sanatatii: Vorbim de o circulatie mai intensa a virusului gripal

Inca o persoana a murit din cauza gripei, fiind vorba despre un barbat de 78 de ani. Numarul deceselor inregistrate de la inceputul acestei ierni din cauza virusului gripal a ajuns la 101, conform datelor transmise joi de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Alte doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 99

Alte doua persoane - doi barbati in varsta de 49 si 63 de ani - au murit din cauza gripei, astfel ca numarul deceselor inregistrate de la inceputul acestei ierni din cauza virusului gripal a ajuns la 99.

Numarul victimelor cauzate de gripa a ajuns la 102

Numarul persoanelor care au decedat din cauza gripei a ajuns la 102, conform datelor transmise, vineri, de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Israela a murit din cauza INELULUI GASTRIC! Teama iNGROZITOARE printre VEDETE: Trebuie sa se prezinte de URGENTA la medic

Rasturnare de situatie in cazul mortii milionarei Israela. Decesul ar fi survenit nu din cauza unui accident vascular, asa cum s-a spus initial, ci din cauza inelului gastric, care s-a rupt si care i-ar fi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )