Libnet.ro
UNICEF

05:45

Inspectia Judiciara, reactie dura la declaratiile sefei Curtii Supreme: O astfel de retorica este inacceptabila

B1 B1,
Inspectia Judiciara, reactie dura la declaratiile sefei Curtii Supreme: O astfel de retorica este inacceptabila

Inspectia Judiciara reactioneaza la declaratiile presedintei Instantei Supreme potrivit carora IJ ar fi facut presiuni asupra instantelor cand a cerut redactarea motivarilor. Reprezentantii IJ au. continuă pe B1

Lovitura pentru sefa Curtii Supreme. Cristina Tarcea va fi verificata de Inspectia Judiciara dupa interviul acordat saptamana trecuta

Lovitura pentru sefa Curtii Supreme. Aceasta ar putea fi verificata de Inspectia Judiciara dupa interviul acordat saptamana trecuta. Sesizarea a fost initiata de catre cei de la Lumea Justitiei,.

Sefa Curtii Supreme: A venit sezonul REVOCARILOR si la ICCJ. S-a pus in miscare MAREA MASINA a MANIPULARII

Presedinta Curtii Supreme, Cristina Tarcea, a declarat ca a venit sezonul revocarilor si la inalta Curte de Casatie si Justitie si, pentru ca politicienii isi pot pune mai greu planul in aplicare in cazul.

Sefa Curtii Supreme ii da replica lui Toader: Nu pot eu sa comentez cine, cat intelege si cat poate sa inteleaga

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a acuzat-o pe presedinta Curtii Supreme ca face politica. Raspunzand acuzatiei, Cristina Tarcea a sustinut ca nu poate comenta cine, cat intelege si cat poate sa i.

Tudorel Toader, ATAC la sefa Curtii Supreme: Mi-a transmis ca trebuie SA TAC DIN GURA!

Presedinta Curtii Supreme,Cristina Tarcea, s-a aratat intrigata de modul in care s-au desfasurat lucrurile in ceea ce priveste revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. in opinia sa, totul a.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2333 seconds )