Libnet.ro
UNICEF

05:15

Inspectia Judiciara o verifica din nou pe Kovesi

Antena3 Antena3,
Inspectia Judiciara o verifica din nou pe Kovesi

Inspectia Judiciara o verifica din nou pe Laura Codruta Kovesi, sefa DNA. Stire in curs . continuă pe Antena3

Kovesi, verificata de Inspectia Judiciara. Este acuzata ca a mintit despre protocolul cu SRI

Inspectia Judiciara urmeaza sa faca verificari in ceea ce o priveste pe Laura Codruta Kovesi, dupa c.

Kovesi, verificata de Inspectia Judiciara in scandalul protocolului SRI-DNA

Scandalul protocolului dintre Serviciul Roman de Informatii SRI) si Parchetul General, desecretizat saptamana trecuta, pare departe de a se fi incheiat. Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al Directiei.

Sefa DNA, reclamata la Inspectia Judiciara

Redactia Lumea Justitiei a formulat sesizare disciplinara, depusa la Inspectia Judiciara, impotriva Laura Codruta Kovesi, pe motiv ca a ajuns sa minta cum respira in probleme de maxim interes national, care au.

Informatii noi despre sefa DNA. Unde va pleca Laura Codruta Kovesi dupa Florii

Laura Codruta Kovesi este invitata sa predea lectii anticoruptie in Tunisia. Ea ar trebui sa plece din tara in perioada 1-4 aprile. Invitatia a fost facuta de directoarea institutiei de lupta.

Inspectia Judiciara, noi anchete la DNA Ploiesti. Lucian Onea si Mircea Negulescu, verificati dupa abuzurile care au iesit la iveala

Seful DNA Ploiesti si fostul procuror Mircea Negulescu sunt din nou in vizorul Inspectiei Judiciare. Anchetatorii au demarat doua noi cercetari disciplinare ce vizeata activitatea sau conduita mai.

Inspectia Judiciara, despre procurorul lui Dragnea: Sesizarea in cazul Alexandra Lancranjan, CLASATA

Sesizarea referitoare la procurorul DNA Alexandra Lancranjan, cea care il ancheteaza pe liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost verificata de Inspectia Judiciara. Concluzia inspectoratului este ca in cazul.

Inspectia Judiciara, doua noi cercetari disciplinare fata de procurorii de la DNA Ploiesti: Lucian Onea si Mircea Negulescu, printre cei vizati

Inspectia Judiciara declanseaza doua noi cercetari disciplinare fata de procurorii de la DNA Ploiesti. Vizati sunt Lucian Onea, seful serviciului teritorial Ploiesti, procurorul Alfred Savu, precum si.

Inspectia Judiciara a finalizat ancheta in cazul procuroarei Lancranjan

Inspectia Judiciara a finalizat verificarea privind participarea procurorului DNA Alexandra Lancranj.

Inspectia Judiciara, despre procurorul care il ancheteaza pe Dragnea: Nu a savarsit vreo abatere. Inspectorul-sef a avut o opinie separata

Inspectia Judiciara a finalizat verificarea privind participarea procurorului DNA Alexandra Lancranjan la o reuniune cu caracter politic, concluzia inspectorului de caz fiind acea ca nu exista abatere disciplinara. Inspectorul-sef al institutiei a avut insa o opinie diferita.

La sapte ani de la divort, Oana Zavoranu ii declara din nou razboi lui Pepe

La sapte ani de la divort, Oana Zavoranu nu se lasa si ii declara din nou razboi lui Pepe. Aceasta il acuza pe Pepe ca i-ar fi stricat imaginea si-i cere daune morale in valoare de 500. 000 de euro. in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )