Libnet.ro
UNICEF

12:15

Inspectia Judiciara: Victor Ponta a afectat reputatia procurorului Uncheselu

România Liberă România Liberă,
Inspectia Judiciara: Victor Ponta a afectat reputatia procurorului Uncheselu

Premierul Victor Ponta a incalcat reputatia procurorului Uncheselu, cel care il cerceteaza in dosarul Turceni-Rovinari, atunci cand a declarat ca dosarul sau este rezultatul obsesiei procurorului de caz, care a inventat fapte, a concluzionat, marti, Inspectia Judiciara. continuă pe România Liberă

Inspectia Judiciara: Declaratiile lui Ponta la adresa procurorului Jean Uncheselu au adus atingere independentei justitiei

Inspectia Judiciara IJ) a constatat ca declaratiile premierului Victor Ponta la adresa procurorului care s-a ocupat de dosarul Turceni-Rovinari au fost de natura sa aduca atingere independentei si prestigiului justitiei, au declarat oficiali ai IJ.

Declaratiile lui Ponta referitoare la procurorul Uncheselu au afectat independenta justitiei

Inspectia Judiciara IJ) a constatat ca declaratiile premierului Victor Ponta la adresa procurorului care s-a ocupat de dosarul Turceni-Rovinari au fost de natura sa aduca atingere independentei si prestigiului justitiei, au declarat astazi oficiali ai IJ, citati de surse din presa.

Proiect de lege pentru penali: Finul lui Victor Ponta vrea ca apelul de la completul de 5 judecatori de la Inalta Curte sa poate fi declarat doar in favoarea inculpatului/ Deputatii juristi au respins proiectul. Livia Stanciu: Este neconstitutional si di

Comisia juridica din Camera Deputatilor a respins, in unanimitate, proiectul de lege al deputatului PSD Marius Manolache, finul lui Victor Ponta, care vrea modificarea Legii 304/ 2004 privind organizarea judiciara. Modificarea ar face ca apelul de la completul de 5 judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie sa fie formulat doar in favoarea inculpatului. Cu alte cuvinte, daca in prima instanta un inculpat e achitat, procurorii nu vor mai putea face apel la decizie. Presedinta Inaltei Curti, Livia Stanciu, prezenta la sedinta comisiei pentru acest proiect, a afirmat ca modificarea este neconstitutionala si discriminatoriu, intrucat creeaza un privilegiu pentru demnitari, cei care sunt judecati in prima instanta la Inalta Curte.

Greu de demis: Victor Ponta rezista la Palatul Victoria. Cronica unei motiuni ratate

Liberalii au tras cu usurinta singurul glont pe care-l aveau la indemana pentru a demite Guvernul Ponta si au pierdut. Premierul Victor Ponta poate sa ramana linistit in fruntea Guvernului pana in 2016. Doar atunci, Opozitia mai are o sansa sa-l indeparteze, dupa ce PNL reusit sa bifeze a patra motiune de cenzura ratata. Liberalii nici nu si-au dat foarte mult silinta pentru a inregistra un succes, fiind complet nepregatiti.

Victor Ponta a anuntat ca il va vota pe Liviu Dragnea la Congres: E foarte bine ca Liviu candideaza, cu siguranta va fi ales si va avea tot sprijinul meu

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca il va vota pe Liviu Dragnea care candideaza la sefia PSD. intrebat daca ii va acorda votul la Congres actualului lider interimar al social-democratilor, Ponta a raspuns:.

Raspunsul lui Victor Ponta la atacul dur lansat de Vasile Blaga. Un labrador acasa care mereu se crede tigru

Premierul Victor Ponta a replicat, marti, liderului PNL Vasile Blaga, care a spus ca in noiembrie anul trecut l-a scos din politica inalta, aratand ca are si el un Labrador acasa care mereu se crede tigru si.

Este ceva inedit. Filmuletul postat de Victor Ponta pe Facebook dupa motiune

Imediata dupa motiunea de cenzura, Victor Ponta a publicat un material video interesant pe Facebook. Singurul comentariu despre motiunea Gorghiu-Blaga de azi! Acum inapoi la treaba!, a scris premierul pe reteaua.

Ce a declarat Victor Ponta dupa anuntul picarii motiunii de cenzura

La scurt timp dupa anuntul ca motiunea de cenzura a picat, premierul Victor Ponta a declarat ca a fost un esec total pentru liberali si a adaugat ca incepand de azi el se extrage pe cat posibil din toate aceste batalii politice inutile.

Victor Ponta: Romania nu are nevoie de un dolar de la FMI, dar un acord cu institutiile financiare internationale e mai degraba bun

Romania nu ar avea nevoie de un dolar de la FMI, a declarat premierul Victor Ponta, la finalul sedintei in care a fost respinsa motiunea de cenzura a PNL. Premierul a fost intrebat de jurnalisti daca Romania.

Victor Ponta: Demersul Opozitiei, un esec. De azi ma extrag pe cat posibil din bataliile politice inutile

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, dupa respingerea motiunii de cenzura a PNL, ca, incepand de astazi, se va extrage pe cat posibil din bataliile politice inutile, pentru a se dedica actului de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )