Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inspectie la Aeroportul din Bruxelles. Este verificat stadiul lucrarilor de reparatie

România Liberă România Liberă,
Inspectie la Aeroportul din Bruxelles. Este verificat stadiul lucrarilor de reparatie

O serie de teste vor fi efectuate, marti, la Aeroportul din Bruxelles, cu scopul de a verifica stadiul lucrarilor de reparatie, care au inceput dupa dublul atentat sinucigas care a avut loc, saptamana trecuta. continuă pe România Liberă

UPDATE. Al treilea suspect din poza de pe aeroportul din Bruxelles este un jurnalist independent

Faycal Cheffou, un jurnalist independent, ar fi al treilea barbat care apare in imaginea de pe camera de supraveghere, alaturi de cei doi atentatori sinucigasi de la aerportul din Bruxelles, a anuntat sambata cotidianul La Derniere Heure, .

Ce se va intampla cu aeroportul din Bruxelles, devastat de cele doua explozii. Anuntul facut astazi de Brussels Airport

Aeroportul din Bruxelles a anuntat sambata ca nu-si va relua activitatea inainte de marti, 29 martie, dupa dublul atentat sinucigas in sala de asteptare de la inceputul acestei.

Aeroportul din Bruxelles nu reia curesele de pasageri pana marti

Aeroportul din Bruxelles a anuntat sambata ca nu-si va relua activitatea inainte de marti, 29 martie, dupa dublul atentat sinucigas in sala de asteptare de la inceputul acestei saptamani .

Aeroportul din Bruxelles nu reia cursele de pasageri pana marti

Aeroportul din Bruxelles a anuntat sambata ca nu-si va relua activitatea inainte de marti, 29 martie, dupa dublul atentat sinucigas in sala de asteptare de la inceputul acestei saptamani .

Aeroportul din Bruxelles ramane inchis pana marti

Aeroportul din Bruxelles, unde marti si-au pierdut viata 11 oameni si alti 81 au fost raniti, in urma atentatelor, ramane inchis pentru zborurile civile pana marti, 29 martie, potrivit anuntului publicat sambata pe contul de Twitter, potrivit News. ro.

Trei suspecti pusi sub acuzare, unul ar fi supravietuitorul atacului de la aeroportul din Bruxelles

Procurorii belgieni au confirmat ca au formulat acuzatii de terorism impotriva a trei barbati, dintre care unul ar fi cel de-al treilea suspect din poza surprinsa de camerele de supraveghere ale aeroportului din Bruxelles chiar inainte de atentatele de marti, a anuntat Reuters.

Aeroportul Zaventem din Bruxelles nu se va redeschide inainte de marti

Aeroportul din Bruxelles a anuntat sambata ca nu-si va relua activitatea inainte de marti, 29 martie, dupa dublul atentat sinucigas in sala de asteptare de la inceputul acestei saptamani, relateaza Reuters.

Barbatul cu palarie de pe aeroportul din Zaventem, identificat drept Faycal Cheffou, inculpat

Faycal Cheffou, arestat joi, este barbatul cu palarie neagra care apare in fotografia difuzata de politie cu cei trei suspecti de atentatul de pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, de pe 22 martie, scriu sambata mass media belgiene, citate de EFE.

Panica pe aeroportul din Viena. Avion tinut la sol din cauza unei alerte de terorism

Un avion al companiei EasyJet a fost oprit sambata pe aeroportul din Viena cu putin timp inainte de decolarea spre Londra dupa ce o pasagera a crezut ca vecinul ei de scaun este un extremist islamist,.

Hollande: Reteaua care a comis atentate la Paris si Bruxelles este pe cale sa fie distrusa

Reteaua care a comis atentatele de la Paris si Bruxelles este pe cale de a fi distrusa, insa mai exista si alte retele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )