Libnet.ro
UNICEF

23:00

Inspectoratul Scolar Dambovita a luat decizia de a inchide alte scoli din judet

Adevărul Adevărul,
Inspectoratul Scolar Dambovita a luat decizia de a inchide alte scoli din judet

Vremea rea inchide noi unitati de invatamant din judetul Dambovita, dupa scolile din Selaru si Cojasca. Potrivit ISJ Dambovita sunt probleme in comunele Crangurile si Aninoasa. continuă pe Adevărul

S-A TERMINAT! Premierul Dancila a luat DECIZIA: Tocmai a fost ELIBERAT din functie...

Premierul Dancila a luat decizia de a-l elibera pe Nicolae Marius Sepi din functia de secretar de stat la Ministerul Consultarii Publice si Dialogului Social. Hotararea a fost publicata luni in Monitorul.

Cursuri suspendate in doua scoli din Dambovita din cauza vremii

Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita a luat decizia de a suspenda cursurile in doua scoli din judet in urma problemelor cauzate de vremea rea.

Roxana Wring, consilier USR: Decizia de a inchide scolile este o decizie dispretuitoare la adresa tuturor bucurestenilor care au copii si care au un serviciu

Decizia de a inchide scolile este o decizie dispretuitoare la adresa tuturor bucurestenilor care au copii si care au un serviciu, a postat Roxana Wring, consilier USR, pe pagina de Facebook. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a luat decizia de a inchide luni si marti scolile din Bucuresti dupa ce Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua coduri portocalii prin care avertizeaza ca, incepand de luni dimineata, urmeaza ninsori si viscol in 12 judete din sudul si sud-estul Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2228 seconds )