Libnet.ro
UNICEF

19:00

Inspectorii OLAF au descins intr-un oras din Arad: Zeci de femei, suspectate de fraude cu fonduri europene

B1 B1,
Inspectorii OLAF au descins intr-un oras din Arad: Zeci de femei, suspectate de fraude cu fonduri europene

Mai multe localnice din orasul aradean Santana sunt anchetate de Oficiul European de Lupta Antifrauda OLAF), fiind suspectate ca au beneficiat ilegal de fonduri europene printr-un program destinat femeilor ab. continuă pe B1

OLAF face verificari intr-un oras din Arad. Mai multe femei, suspectate ca au mintit ca sunt abuzate de soti pentru a lua bani europeni

Inspectorii Oficiului European de Lupta Antifrauda OLAF) au inceput o ancheta, miercuri, in orasul aradean Santana, unde se suspecteaza ca mai multe localnice, intre care angajate ale Primariei si rude ale acestora, au beneficiat ilegal de fonduri europene printr-un program destinat femeilor abuzate, beneficiarele declarand in fals ca au fost victime ale sotilor pentru a obtine banii, informeaza Agerpres.

Al doilea oras din Romania care ar putea avea METROU. Cand va fi gata proiectul

Un al doilea oras din Romania ar putea avea in viitorul apropiat propria retea de metrou, proiect pentru care municipalitataea a alocat deja o suma insemnata de bani pentru studii de.

Care este cel mai scump oras din Europa

Pentru al treilea an consecutiv, Londra a fost desemnata cel mai scump oras european in functie de nivelul chiriilor, chiar daca Brexitul a provocat incertitudini privind viitorul celui mai mare centru.

inca un oras din Romania va avea metrou

Pentru anul 2018, a fost alocata o suma de 3,48 de milioane lei pentru studiul de prefezabilitate si diverse alte studii privind introducerea metroului in oras. Clujul nu va putea evita discutia.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )