Libnet.ro
UNICEF

01:05

Al doilea oras din Romania care ar putea avea METROU. Cand va fi gata proiectul

B1 B1,
Al doilea oras din Romania care ar putea avea METROU. Cand va fi gata proiectul

Un al doilea oras din Romania ar putea avea in viitorul apropiat propria retea de metrou, proiect pentru care municipalitataea a alocat deja o suma insemnata de bani pentru studii de. continuă pe B1

Al doilea oras din Romania care ar putea avea metrou

Clujul a facut un prim pas important pentru reteaua de metrou. Primaria a alocat pentru 2018 suma de 3,48 de milioane lei pentru studiul de prefezabilitate si diverse alte studii privind introducerea metroului.

NU IROSITI NICIUN STROP! Primul oras din lume care ar putea ramane fara apa chiar din luna martie

Cele mai recente previziuni anunta o criza de apa potabila in mai multe regiuni de pe mapamond. Primul oras din lume care ar putea ramane fara apa chiar din luna martie este Cape Town, capitala.

Primul oras din lume care ar putea ramane fara apa chiar din luna martie

Cape Town ar putea fi primul oras din lume cu rezervele de apa potabila ajunse la zero pana in luna martie a acestui an. Cele mai recente previziuni anunta o criza de apa in orasul african, .

Subiectele Zilei: Gravidele in travaliu urcau si coborau 2 etaje inainte de nastere la Spitalul Ilfov, in timp ce in corpul cu blocul operator o firma privata ofera internari in regim hotelier; Alti politisti din Romania care au fost acuzati de crime si

Tanara pacalita sa plateasca o interventie chirurgicala de 3. 000 de euro la clinica medicului Lucan: Alti medici mi-au spus ulterior ca nu era necesara operatia O tanara din Cluj sustine ca a fost nevoita sa. DW: Renuntari si abandonuri. Dezamagit de o epoca pe care o.

Un marketplace de produse handmade din Romania isi ia manager din multinationala

Startup-ul Breslo. ro - cel mai mare marketplace de handmade din Romania are un nou manager, Andrei Dumitrascu, care vine dupa o experienta de peste 10 ani in multinationale precum PepsiCo sau Danone.

Cum arata cea mai frumoasa primarita din Romania. Toata lumea o admira - FOTO

Irina Onescu, primarita din Petris, care a fost producatoare la postul muzical MTV Music Television) si organizatoare de festivaluri de muzica in tara, a parasit Bucurestiul in urma cu.

Site-uri din Romania, sparte de hackeri pentru a mina criptomonede

Mai multe pagini de Internet din Romania au fost infectate cu un virus care le-a permis infractorilor sa se foloseasca de calculatoarele utilizatorilor pentru a genera monede virtuale de tipul Bitcoin, Ethereum si Monero.

Mihai Tudose la sosirea la sedinta CEx: Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat oameni / M-am referit la mandatele autoritatilor

Premierul Mihai Tudose a afirmat, luni, la sosirea la sediul PSD, pentru sedinta CEx al partidului, ca Prima zi la Palatul Victoriei este prima din ultimele. In ceea ce priveste declaratiile sale de saptamana trecuta, Tudose a declarat ca Imi mentin foarte clar pozitia ca roman. Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat oameni.

Accident socant intr-un hipermarket din Romania

Accident socant intr-un hipermarket din Romania. in urma cu cateva luni, o femeie si copilul sau au trecut printr-o experienta cumplita intr-un magazin Kaufland din Iasi. Sticla.

MAE: Declaratiile premierului Tudose nu au valente anti-maghiare, ci puncteaza necesitatea respectarii ordinii constitutionale si de drept din Romania

MAE roman a spus, dupa ce ambasadorul roman a fost convocat de ministerul de externe de la Budapesta, ca declaratiile lui Mihai Tudose nu au valente anti-maghiare, ci puncteaza, in primul rand, necesitatea respectarii ordinii constitutionale si de drept din Romania, stat unitar, suveran si indivizibil.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )