Libnet.ro
UNICEF

15:45

Instagram lanseaza noi stickere prin care utilizatorii pot sprijini restaurantele locale

Hotnews Hotnews,
 Instagram lanseaza noi stickere prin care utilizatorii pot sprijini restaurantele locale

Afacerile mici joaca un rol extrem de important in fiecare comunitate, iar in aceasta perioada multe dintre ele se confrunta cu dificultati mari din cauza efectelor pandemiei de COVID 19. Pentru a sustine micile afaceri locale si a-i ajuta pe utilizatori sa descopere cu usurinta alternativele la care pot apela pentru a comanda mancare online, Instagram permite de astazi restaurantelor din Romania sa foloseasca o serie de stickere prin care cei care ii urmaresc ii pot sprijini. continuă pe Hotnews

Ordinul prin care Ministerul Educatiei se face ca nu stie dezastrul din scolile romanesti

Ministerul Educatiei a emis un ordin de ministru prin care face noi precizari in ceea ce priveste scoala online si felul in care aceasta ar trebui sa se desfasoare in aceasta perioada.

De ce nu functioneaza IMM Invest, aplicatia prin care firmele pot obtine imprumuturi garantate de stat

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a explicat de ce nu functioneaza IMM Invest, aplicatia prin care firmele pot obtine imprumuturi garantate de stat, desi au trecut sase zile de la lansare.

Orban: Pentru persoanele vulnerabile vom incerca sa gasim o forumula prin care sa distribuim masti gratuit

Premierul Ludovic Orban a spus joi ca vor fi cautate solutii ca persoanele vulnerabile sa primeasca in mod gratuit masti. Aceasta in conditiile in care incepand cu 15 mai va fi obligatorie purtarea acestora in spatii inchise si in mijloacele de transport in comun.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )