Libnet.ro
UNICEF

12:00

Orban: Pentru persoanele vulnerabile vom incerca sa gasim o forumula prin care sa distribuim masti gratuit

Hotnews Hotnews,
 Orban: Pentru persoanele vulnerabile vom incerca sa gasim o forumula prin care sa distribuim masti gratuit

Premierul Ludovic Orban a spus joi ca vor fi cautate solutii ca persoanele vulnerabile sa primeasca in mod gratuit masti. Aceasta in conditiile in care incepand cu 15 mai va fi obligatorie purtarea acestora in spatii inchise si in mijloacele de transport in comun. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS. Premierul Ludovic Orban: Vom incerca sa gasim o formula pentru distribuirea gratuita a mastilor chirurgicale catre persoanele vulnerabile. Pretul acestora ar putea fi plafonat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, dupa o vizita la Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino, ca obligativitatea purtarii mastilor.

Marcel Vela: Avem in analiza o relaxare a programului pentru persoanele de peste 65 de ani

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca are in analiza o relaxare a restrictiilor pentru persoanele peste 65 de ani, iar intervalul orar in care acestea pot merge la cumparaturi va fi mutat mai de dimineata.

Ludovic Orban: Proiectul somajului tehnic pentru bugetari a cazut in totalitate. Nu mai avem contextul. in multe institutii nu putea fi aplicata masura de injumatatire a personalului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat, pentru B1 TV, procesul prin care vor fi relaxate masurile de restrictie impuse din cauza epidemiei de coronavirus. Seful Guvernului a dat asigurari ca persoanele vulnerabile vor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )