Libnet.ro
UNICEF

16:45

Instanta Suprema ar putea da sentinta definitiva in dosarul lui Tariceanu

Adevărul Adevărul,
Instanta Suprema ar putea da sentinta definitiva in dosarul lui Tariceanu

Un complet de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru marturie mincinoasa. continuă pe Adevărul

Instanta suprema ar putea da sentinta DEFINITIVA in dosarul lui Tariceanu in dosarul in care este acuzat de marturie MINCINOASA

Luni, completul de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) ar putea pronunta sentinta definitiva in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat.

Instanta suprema ar putea da sentinta definitiva in dosarul lui Tariceanu

Un complet de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, astazi, sentinta definitiva in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru marturie mincinoasa, relateaza Agerpres.

inalta Curte: Judecatorii au decis sa amane pentru 22 aprilie sentinta definitiva in dosarul lui Tariceanu

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ) au decis luni sa amane pentru data de 22 aprilie decizia definitiva in dosarul presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, care a fost achitat in prima instanta, transmite Mediafax. La ultimul termen, procurorii au cerut rejudecarea procesului.

Instanta Suprema ar putea da sentinta definitiva in dosarul lui Calin Popescu-Tariceanu

Un complet de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in pr.

Sentinta in dosarul lui Tariceanu, amanata pentru 22 aprilie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat, luni, pentru 22 aprilie, pronuntarea sentintei in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru marturie mincinoasa.

Instanta Suprema a amanat sentinta in dosarul lui Calin Popescu-Tariceanu

Un complet de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in pr.

Emotii pentru Tariceanu: inalta Curte va pronunta decizia definitiva in dosarul sau

Calin Popescu Tariceanu se pregateste sa afle decizia definitiva in dosarul in care e judecat pentru marturie mincinoasa. Dosarul presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a ajuns aproape de final. Luni, completul de cinci judecatori de la inalta Curte ar putea pronunta sentinta definitiva in acest caz. in prima instanta, Tariceanu a fost achitat, dar procurorii [] .

Tariceanu, tinut pe jar in continuare. ICCJ a amanat decizia DEFINITIVA in dosarul in care este acuzat de marturie MINCINOASA

Calin Popescu Tariceanu nu scapa de emotii. Completul de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a amanat sentinta definitiva in dosarul in care presedintele Senatului este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )