Libnet.ro
UNICEF

01:05

Instanta suprema respinge contestatiile formulate de o parte dintre cei condamnati in Dosarul Ferma Baneasa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Instanta suprema respinge contestatiile formulate de o parte dintre cei condamnati in Dosarul Ferma Baneasa

Instanta suprema a respins definitiv contestatiile in anulare formulate de o parte dintre cei condamnati in dosarul retrocedarii ilegale a fermei regale de la Baneasa, intre care omul de afaceri Remus Truica, Dan Andronic, Paul de Romania si israelienii Benyamin Steinmetz si Tal Silberstein. continuă pe Ziarul Bursa

Dosarul Ferma Baneasa: Instanta suprema respinge contestatiile formulate de o parte dintre cei condamnati - Remus Truica, Printul Paul, Dan Andronic

Instanta suprema a respins definitiv contestatiile in anulare formulate de o parte dintre cei condamnati in dosarul retrocedarii ilegale a fermei regale de la Baneasa, intre care omul de afaceri Remus Truica, Dan Andronic, Paul de Romania si israelienii Benyamin Steinmetz si Tal Silberstein.

Dr. Steven Quay, unul dintre cei mai bine cotati cercetatori din lume: 99,8% sanse ca SARS-COV-2 sa fie produs intr-un laborator - STUDIU (VIDEO)

Dr. Steven Quay, unul dintre cei mai cunoscuti si bine cotati oameni de stiinta din lume, a realizat o cercetare amanuntita despre SARS-COV-2, virusul care ar proveni din natura, cel mai probabil de la o.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )