Libnet.ro
UNICEF

17:16

Dr. Steven Quay, unul dintre cei mai bine cotati cercetatori din lume: 99,8% sanse ca SARS-COV-2 sa fie produs intr-un laborator - STUDIU (VIDEO)

B1 B1,
Dr. Steven Quay, unul dintre cei mai bine cotati cercetatori din lume: 99,8% sanse ca SARS-COV-2 sa fie produs intr-un laborator - STUDIU (VIDEO)

Dr. Steven Quay, unul dintre cei mai cunoscuti si bine cotati oameni de stiinta din lume, a realizat o cercetare amanuntita despre SARS-COV-2, virusul care ar proveni din natura, cel mai probabil de la o. continuă pe B1

Handbal: Dinamo isi pierde unul dintre cei mai buni jucatori

Handbalistul croat Ante Kuduz va pleca la finalul acestui sezon de la Dinamo Bucuresti la echipa nor.

Moarte violenta prin mutilare, pedepsita cu inchisoare cu suspendare. Beneficiarul: cel mai mare crescator de oi Karakul din zona Moldovei

Ioan Tibireac, unul dintre cei mai influenti crescatori de oi de rasa din regiunea Moldovei, a scapat cu o condamnare cu suspendare dupa ce a batut crunt un cioban, lasandu-l sa zaca in agonie cu picioarele sfaramate pe camp. Victima a murit dupa cate luni de suferinta.

inca un actor celebru a murit, la doar 44 de ani. A fost si unul dintre idolii copilariei noastre

Inca un actor celebru a murit de cancer la varsta de doar 44 de ani. A fost unul dintre idolii multor tineri si facea furori in anii 90. A murit de cancer la 44 de ani A murit la varsta de 44 de ani, rapus de cancer. Este vorba despre actorul Dustin Diamond, cunoscut pentru .

Vlad Voiculescu, despre campania de vaccinare: Poate unele lucruri puteau fi gandite ceva mai bine, dar unele lucruri nu avem de unde sa le stim (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a vorbit despre campania nationala de vaccinare anti-COVID-19 si sustine ca lucrurile merg bine. Da, poate unele lucruri puteau fi gandite ceva mai bine, dar.

Peleti combustibilii cei mai accesibili de pe piata

Vorbim despre peleti ca fiind combustibilii cei mai accesibili de pe piata! Aducem in discutie peletii, deoarece, in prezent, nu doar persoanele care locuiesc la tara opteaza pentru ei, ci si persoanele din mediul urban care au optat pentru un semineu elegant in sufragerie, care functioneaza pe baza de combustibil din lemn.

Peisaje de basm pe culmile Macinului. Salbaticiile naturii, surprinse in cei mai vechi munti din Romania

Fotografii au surprins salbaticii ale naturii in mediul lor natural, pe crestele Muntilor Macin, in cei mai vechi munti din Romania.

Ea e femeia cu cei mai mari pometi din lume! Cum arata Anastasia Pokreshchuk inainte de operatiile estetice

Are cei mai mari pometi din lume pe care i-a obtinut cu ajutorul interventiilor estetice! Anastasia Pokreshchuk, un model originar din Ucraina, e indragostita de felul cum arata! Ce fel arata la 30 de ani!.

Institutul Bals, un spital norocos: a beneficiat de investitii masive si arata bine pe interior. Spitalul a fost condus 19 ani de Adrian Streinu Cercel, care pare sa fie manager din umbra si dupa demisia de acum o luna

Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, spitalul nr. 1 de boli infectioase al Romaniei, care a primit si tratat acum 11 luni primii pacienti COVID din tara noastra, a fost in ultimii ani unul dintre spitalele romanesti norocoase din punctul de vedere al investitiilor: a beneficiat de investitii consistente care au mers atat in renovare, cat si in aparatura noua. Cu o parte dintre pavilioane construite in anii 1950, inclusiv pavilionul nr. 5, afectat de incendiul de astazi, Institutul Bals este totusi un spital perceput ca fiind unul care arata decent, cel putin pe interior.

Taiwanul anunta primul deces cauzat de Covid-19 dupa mai bine de sapte luni

Autoritatile din Taiwan au anuntat sambata primul deces cauzat de infectia cu Covid-19 inregistrat din mai si pana acum, in contextul in care se lupta cu o neobisnuita explozie de cazuri de transmitere locala a bolii.

Taiwanul anunta primul deces cauzat de Covid-19 dupa mai bine de sapte luni

Autoritatile din Taiwan au anuntat sambata primul deces cauzat de infectia cu Covid-19 inregistrat din mai si pana acum, in contextul in care se lupta cu o neobisnuita explozie de cazuri de transmitere locala a bolii, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )