Libnet.ro
UNICEF

09:30

Instanta suprema suspenda executarea pedepsei si n cazul Elenei Udrea. Ea va fi pusa n libertate

Hotnews Hotnews,
 Instanta suprema suspenda executarea pedepsei si n cazul Elenei Udrea. Ea va fi pusa n libertate

Instanta suprema a decis, joi, suspendarea executarii pedepsei in cazul fostului ministru Elena Udrea in dosarul Gala Bute si eliberarea acesteia pana la solutionarea efectiva a contestatiei, anunta avocatul Veronel Radulescu, anunta Mediafax. Procedura de eliberare in cazul Elenei Udrea: Ministerul Justitiei trebuie sa comunice decizia in Costa Rica. continuă pe Hotnews

Instanta suprema suspenda executarea pedepsei in cazul Elenei Udrea

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, astazi, suspendarea executarii pedepsei in cazul Elenei Udrea.

Care este procedura de eliberare in cazul Elenei Udrea

Mandatul international de arestare al Elenei Udrea a fost invalidat prin decizia Instantei supreme de suspendare a executarii pedepsei din dosarul Gala Bute, iar hotararea trebuie comunicata, prin Ministerul.

Procedura de eliberare n cazul Elenei Udrea: Ministerul Justitiei trebuie sa comunice decizia n Costa Rica

Mandatul international de arestare al Elenei Udrea a fost invalidat prin decizia Instantei supreme de suspendare a executarii pedepsei din dosarul Gala Bute, iar hotararea trebuie comunicata, prin Ministerul Justitiei, autoritatilor din Costa Rica pentru eliberarea fostului ministru al Dezvoltarii.

Elena Udrea va fi eliberata. Inalta Curte a suspendat executarea pedepsei

Inalta Curte a suspendat executarea pedepsei si in cazul Elenei Udrea, condamnata definitiv la 6 ani de inchisoare in Dosarul Gala Bute, a anuntat avocatul acesteia citat de televiziunile de stiri. Veronel Radulescu, avocatul Elenei Udrea, declara in.

Avocatul din Costa Rica al Elenei Udrea si al Alinei Bica a cerut punerea lor in libertate, ca urmare a deciziilor luate de ICCJ in cazul lor

Avocatul din Costa Rica al Elenei Udrea si al Alinei Bica a cerut punerea lor in libertate, ca urmare a deciziilor ICCJ de a suspenda executarea pedepsei in cazul lor.

Curtea Suprema ar putea decide astazi eliberarea Elenei Udrea

Magistratii de la Curtea Supremaau preschimbat termenul la care se va judeca contestatia in anulare formulata de Elena Udrea, urmand ca sedinta de judecata sa aiba loc astazi, la ora 15. 00, dupa ce initial amanasera pentru 28 ianuarie. Astfel, exista posibilitatea ca judecatorii sa dispuna, la fel ca in cazul Alinei Bica, suspendarea executarii pedepsei si eliberarea Elenei Udrea pana la solutionarea efectiva a contestatiei.

Udrea cere suspendarea pedepsei cu inchisoarea

Incurajata de eliberarile din ultimele ore, Elena Udrea face si ea o incercare de a isi suspenda executarea pedepsei. Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu, a depus o cerere la ICCJ prin care.

Sinteza zilei. Informatii de ultima ora despre Elena Udrea si Alina Bica

Inalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat joi executarea pedepsei in cazul Elenei Udrea, condamnata definitiv la 6 ani de inchisoare in Dosarul Gala Bute. Avocatul Elenei Udrea a invocat alcatuirea.

Avocatul Elenei Udrea sesizeaza CSM cu privire la cererea de suspendare a pedepsei: A fost socata de solutia data

Veronel Radulescu, avocatul Elenei Udrea, a declarat joi ca a solicitat instantei o preschimbare a termenului dupa ce magistratii Inaltei Curti au decis amanarea judecarii cererii de suspendare a executarii pedepsei pentru data de 28 ianuarie.

Noaptea eliberarilor. Instanta suprema a decis eliberari in masa in trei dosare celebre

Rudorel Obreja, Constantin Nita si Dan Sova urmeaza sa fie eliberati din penitenciare dupa ce Instanta Suprema a decis miercuri noaptea eliberarea mai multor persoane in dosare in care avocatii condamnatilor au invicat ilegalitatea completurilor de cinci judecatori.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2879 seconds )