Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sinteza zilei. Informatii de ultima ora despre Elena Udrea si Alina Bica

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Informatii de ultima ora despre Elena Udrea si Alina Bica

Inalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat joi executarea pedepsei in cazul Elenei Udrea, condamnata definitiv la 6 ani de inchisoare in Dosarul Gala Bute. Avocatul Elenei Udrea a invocat alcatuirea. continuă pe Antena3

Informatii de ultima ora despre dosarul familiei Iohannis. Ce se intampla cu sotia presedintelui

Procurorul care se ocupa de dosarul in care este citata Carmen Iohannis, Cristi Lazar, a plecat oficial de la Parchetul General. Cristian Lazar, seful adjunct al Sectiei de urmarire penala si.

Vesti de ultima ora despre Michael Schumacher: Nu mai este imobilizat la pat. Anuntul facut de presa internationala

Michael Schumachera suferit un teribil accident la schi, in urma cu cinci ani. Schumacher s-a lovit la cap, dupa o cazatura in Alpii francezi, si de atunci starea sa este critica. in luna august,.

inregistrare audio incredibila, la Sinteza zilei! Cine este seful care cere dosare

Inregistrare audio incredibila intre sefa DNA si procuroarea lui Kovesi. Cine este seful care cere dosare pentru diverse persoane. Aflati toate secretele de la ora 21. Nu rata Sinteza zilei cu.

Bomba uriasa de presa la Sinteza zilei. Cine este informatorul lui Juncker, presedintele Comisiei Europene

Bomba uriasa de presa la Sinteza zilei. Mihai Gadea a prezentat, marti seara, informarea pe care a primit-o Jean-Claude Juncker din Romania despre Romania! Cine este informatorul presedintelui.

Bomba uriasa de presa la Sinteza zilei

Bomba uriasa de presa la Sinteza zilei. Mihai Gadea prezinta, de la 21. 00, un document secret. Informarea pe care a primit-o Jean-Claude Juncker din Romania despre Romania! Cine este informatorul.

Elena Udrea, eliberata! Mesajul iubitului ei: Elena poate in sfarsit sa isi petreaca sarbatorile alaturi de fetita ei

Elena Udrea va fi eliberata din inchisoare, dupa ce judecatorii au decis suspendarea pedeapsei de sase ani de inchisore in dosarul Gala Bute. Avocatii sai au depus o contestatie in anulare, iar procurorii.

Curtea Suprema a decis: Elena Udrea poate fi eliberata

Elena Udrea poate fi eliberata. Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis joi ca pedeapsa cu inchioare a fostului ministru poate fi suspendata. Decizia a fost luata dupa ce apar.

Elena Udrea va iesi din inchisoare. Judecatorii au decis suspendarea pedepsei

Elena Udrea ar putea afla in scurt timp daca va fi suspendata pedeapsa ei de sase ani de inchisore in dosarul Gala Bute. Avocatii sai au depus o contestatie in anulare, iar procurorii au fost de acord.

Elena Udrea si Alina Bica ar putea obtine azil politic in Costa Rica

Sansa uriasa pentru Elena Udrea si Alina Bica sa obtina azil politic in Costa Rica. O decizie a Tribunalului Administrativ de Imigrari ar putea sa le asigure celor doua statutul de refugiate.

Tudor Breazu a fost eliberat: Voi vorbi cu Elena Udrea, eram in relatii foarte bune

Un nou VIP din dosarul Gala Bute a parasit joi seara inchisoarea cu capul sus, in baza deciziei CCR conform careia completurile de cinci de la ICCJ au fost constituite ilegal. Este vorba despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2771 seconds )