Libnet.ro
UNICEF

20:30

Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi construieste un Sat Alzheimer, unic in Romania, cu bani europeni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi construieste un Sat Alzheimer, unic in Romania, cu bani europeni

Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi va infiinta un Centru de Excelenta pentru Diagnosticarea si Tratamentul Dementei Alzheimer in cadrul caruia va fi construit si un Sat Alzheimer. Intregul proiect declarat deja eligibil va fi finantat. continuă pe Wall-Street Ro

Proiect unic in Romania: Un centru de excelenta pentru tratarea Alzheimer va fi construit la Iasi cu bani europeni

Un centru de excelenta pentru diagnosticarea si tratarea bolii Alzheimer si un 'Sat Alzheimer' vor fi construite la Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi cu fonduri europene, proiectul fiind declarat eligibil. Proiectul, unic in Romania, are o valoare de 1,4 milioane de euro si va intra in urmatoarea etapa a procesului de evaluare si selectie, cea tehnica si financiara, a declarat managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi, Gabriel Oprisanu.

Povestea controversata a unei femei din Iasi, casatorita si cu sase copii. Ce a fost dispusa sa faca din iubire pentru un alt barbat. Marturia socanta a sotului (VIDEO)

Povestea cutremuratoare cu care se confrunta o familie din Iasi a iesit la iveala. Grozaviile savarsite de o femeie au ajuns cunoscute de intreaga tara. Cat de departe a putut sa mearga aceasta din.

Tudorel Toader nu i-a gasit lui Iohannis o sala la Universitatea Cuza din Iasi unde sa isi lanseze cartea

Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, la conducerea careia a revenit fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader, nu ii pune la dispozitie presedintelui Klaus Iohannis, in 11 mai, o sala pentru lansarea cartii EU. RO - Un dialog deschis despre Europa, pe motiv ca aceasta este ocupata cu alte evenimente, pentru care s-au facut rezervari cu mult timp in urma. in aceste conditii, Iohannis isi va lansa cea de a treia carte la Teatrul Vasile Alecsandri din Iasi, potrivit editurii Curtea Veche.

Boala mainilor murdare face ravagii printre copii. O fetita in varsta de trei ani, din Iasi a decedat

Medicii semnaleaza in ultima perioada tot mai multe cazuri de afectiuni, in ceea ce privesteinfectiile cu Escherichia coli care pot face ravagii printre copii. Luni, la Iasi, o fetita de doar trei ani .

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )