Libnet.ro
UNICEF

01:05

Instructorul de sport din Bistrita a inceput sa se apropie tot mai mult de un elev de al sau, caruia a inceput sa-i tina diverse lectii cu tenta sexuala. intr-o zi, a mers si mai departe. Ce rusine!

Antena3 Antena3,
Instructorul de sport din Bistrita a inceput sa se apropie tot mai mult de un elev de al sau, caruia a inceput sa-i tina diverse lectii cu tenta sexuala. intr-o zi, a mers si mai departe. Ce rusine!

Instructorul de sport din Bistrita, in varsta de 37 de ani,a inceput sa se apropie tot mai mult de un elev de al sau. Iar incet-incet a inceput sa-i pedea lectii cu tenta sexuala. intr-o zi. continuă pe Antena3

Pacientii spitalului din Bistrita vor semna la internare formulare prin care se angajeaza sa nu dea mita personalului medical

Pacientii Spitalului Judetean de Urgenta din Bistrita vor semna, la internare, formulare prin care isi iau angajamentul sa nu dea mita personalului medical. Decizia a fost luata de Comitetul Director si de Consiliul de Administratie al unitatii medicale, iar anuntul a fost facut marti de managerul spitalului, Gabriel Lazany, care spune ca schimbarea incepe prin fiecare dintre noi.

Tineri din Bistrita-Nasaud, banuiti de omor si talharie calificate, prinsi de politisti

Doi tineri din Bistrita-Nasaud, banuiti de omor si talharie calificate, fapte comise in Elvetia, au fost identificati si prinsi de politisti, ca urmare a unui complex de masuri, desfasurate sub.

PROFETIILE se confirma: Campul magnetic al Pamantului e TOT MAI SLAB! Anuntul OFICIAL al comunitatii stiintifice privind CEL MAI VULNERABIL LOC de pe Terra

Oamenii de stiinta de la University of Rochester, New York, trag semnalul de alarma cu privire la slabirea tot mai accentuata a campului magnetic planetar, informeaza luni Live Science, citat de DC News.

Liceenii romani sunt tot mai atrasi sa studieze peste hotare. Ce ii convinge pe tineri sa plece in numar asa de mare in strainatate

Liceenii romani sunt tot mai atrasi sa studieze peste hotare. Si asta pentru ca in afara de conditiile mult mai bune, sistemele de invatamant din strainatate pun accent pe practica, si nu pe teorie. in.

Clinicile private de sanatate, tot mai cautate in Europa de Est

Serviciile medicale oferite de clinicile si spitalele private de sanatate sunt tot mai cautate de persoanele din Ungaria, Polonia si Roma-nia pentru un acces mai rapid in sistemul medical, informeaza Reuters.

Pacientii internati la spitalul din Bistrita sunt pusi sa semneze ca nu dau mita

Gabriel Lazany, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita, a redactat un formular special prin care pacientii declara ca nu ofera mita. Totodata, prin semnarea acestui formular, pacientul se.

Sistemul public de alimentare cu apa ajunge la tot mai multe persoane

Accesul la o sursa de apa este vital pentru oameni. Din acest punct de vedere lucrurile stau destul de bine in tara noastra, fiind destul de putine zone in care exista probleme. Populatia deservita de sistemul public de alimentare cu apa a fost, in 2018, de peste 13,51 milioane de persoane, cea mai mare pondere in total fiind consemnata in mediul urban, respectiv 98,7%, arata datele statistice oficiale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )