Libnet.ro
UNICEF

10:45

Pacientii internati la spitalul din Bistrita sunt pusi sa semneze ca nu dau mita

Antena3 Antena3,
Pacientii internati la spitalul din Bistrita sunt pusi sa semneze ca nu dau mita

Gabriel Lazany, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita, a redactat un formular special prin care pacientii declara ca nu ofera mita. Totodata, prin semnarea acestui formular, pacientul se. continuă pe Antena3

FOTO Spitalul in care pacientii sunt pusi sa semneze ca nu dau mita medicilor. Cum arata formularul pe care oamenii il vor completa la intrare

Un spital din Romania le cere pacientilor care ii calca pragul sa semneze un formular prin care isi iau angfajamentul ca nu vor oferi mita medicilor.

Pacientii spitalului din Bistrita vor semna la internare formulare prin care se angajeaza sa nu dea mita personalului medical

Pacientii Spitalului Judetean de Urgenta din Bistrita vor semna, la internare, formulare prin care isi iau angajamentul sa nu dea mita personalului medical. Decizia a fost luata de Comitetul Director si de Consiliul de Administratie al unitatii medicale, iar anuntul a fost facut marti de managerul spitalului, Gabriel Lazany, care spune ca schimbarea incepe prin fiecare dintre noi.

Tineri din Bistrita-Nasaud, banuiti de omor si talharie calificate, prinsi de politisti

Doi tineri din Bistrita-Nasaud, banuiti de omor si talharie calificate, fapte comise in Elvetia, au fost identificati si prinsi de politisti, ca urmare a unui complex de masuri, desfasurate sub.

Instructorul de sport din Bistrita a inceput sa se apropie tot mai mult de un elev de al sau, caruia a inceput sa-i tina diverse lectii cu tenta sexuala. intr-o zi, a mers si mai departe. Ce rusine!

Instructorul de sport din Bistrita, in varsta de 37 de ani,a inceput sa se apropie tot mai mult de un elev de al sau. Iar incet-incet a inceput sa-i pedea lectii cu tenta sexuala. intr-o zi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )