Libnet.ro
UNICEF

07:15

Insula aparuta in mijlocul Dunarii, din cauza debitului scazut al fluviului

Antena3 Antena3,
Insula aparuta in mijlocul Dunarii, din cauza debitului scazut al fluviului

O insula a aparut pe Dunare, in dreptul orasului Galati, din cauza debitului scazut al fluviului si a aluviunilor purtate de apa. in timp ce autoritatile monitorizeaza situatia, localnicii asteapta vreme. continuă pe Antena3

Centrala Nucleara de la Cernavoda a fost deconectata partial, din cauza unei erori umane

Centrala Nucleara de la Cernavoda a fost deconectata, partial, din cauza unei erori umane. Una din cele doua unitati a fost deconectata de la retea, joi seara, din cauza unei erori a personalului.

Alerta de securitate intr-un avion plin cu pasageri! A aterizat de urgenta in Grecia din cauza unei amenintari cu bomba

Un avion de pasageri care zbura din Egipt spre Germania a efectuat, vineri, o aterizare de urgenta in Creta Grecia) din cauza unei amenintari cu bomba. Alerta cu bomba a vizat un avion al companiei germane.

Un avion de pasageri a aterizat de urgenta n Grecia din cauza unei amenintari cu bomba

Un avion de pasageri care zbura din Egipt spre Germania a efectuat, vineri, o aterizare de urgenta in Creta Grecia) din cauza unei amenintari cu bomba, informeaza presa germana, potrivit Mediafax.

Incident la Cernavoda: Unitatea 2 de la centrala nucleara a fost deconectata din cauza unei manevre gresite a angajatilor Transelectrica

Unitatii 2 a centralei nucleare de la Cernavoda a fost deconectata joi, la ora 18. 57, din cauza unei manevre eronate efectuate de personalul Traselectrica la statia electrica Cernavoda, informeaza compania de transport al energiei Transelectrica. Joi, 16 august, la ora 18. 57, in cursul manevrei de revenire in functiune cu LEA 400 kV Cernavoda-Constanta Nord, la care s-au realizat lucrari de mentenanta, in statia Cernavoda personalul a efectuat o manevra eronata, care a condus la deconectarea Unitatii 2 a CNE Cernavoda, se arata in comunicatul Transelectrica.

UPDATE Incident la Cernavoda: Unitatea 2 de la centrala nucleara a fost deconectata din cauza unei manevre gresite a angajatilor Transelectrica

Unitatii 2 a centralei nucleare de la Cernavoda a fost deconectata joi, la ora 18. 57, din cauza unei manevre eronate efectuate de personalul Traselectrica la statia electrica Cernavoda, informeaza compania de transport al energiei Transelectrica. Joi, 16 august, la ora 18. 57, in cursul manevrei de revenire in functiune cu LEA 400 kV Cernavoda-Constanta Nord, la care s-au realizat lucrari de mentenanta, in statia Cernavoda personalul a efectuat o manevra eronata, care a condus la deconectarea Unitatii 2 a CNE Cernavoda, se arata in comunicatul Transelectrica. UPDATE Unitatea 2 a fost pusa in functiune in paralel cu Sistemul Electroenergetic National la ora 21. 05, urmand ca revenirea la puterea nomiala sa se realizeze in aproximativ 6 ore, informeaza Transelectrica.

WTA Cincinnati: Partida Simona Halep vs Ajla Tomljanovic, ntrerupta n setul decisiv din cauza ploii, se va relua joi

Partida Simonei Halep 1 WTA) cu Ajla Tomljanovic Australia, locul 58 WTA), din runda a doua a turneului de la Cincinnati, a fost intrerupta in setul decisiv, la scorul de 4-6, 6-3, 4-3 in favoarea liderului mondial, din cauza ploii. Confruntarea se va relua joi, nu inainte de ora 20:00 ora Romaniei).

A fost la un pas sa isi puna capat zilelor din cauza unor postari pe Facebook. E socant ce a patit aceasta adolescenta

O adolescenta de 17 ani din Calarasi a incercat sa-si ia viata din cauza unor poze deocheate. Tanara a fost amenintata de un baiat ca pozele vor fi publicate pe Facebook. Aceasta a fost salvata de.

Haos in Bucuresti! Tramvaie blocate din cauza unei soferitecare a parcat prost

Circulatia a fost reluata in cartierul Pipera, dupa minute bune in care 15 tramvaie au fost blocate din cauza unei masini parcate pe linia de tramvai. Propietarul, un barbat, a venit sa ia masina, despre.

Bizarul caz al liberalilor europeni: Au sustinut modificarile din justitie si pe Tariceanu, n timp ce un mare lider de la ei tine Romnia la poarta Schengen din cauza coruptiei

Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa ALDE Party), familia politica europeana pe care se bizuiesc Calin Popescu Tariceanu si partidul sau pe continent, pare ca se confrunta cu o criza de identitate si de decizie din cauza Romaniei.

Cum au ajuns romanii sa invadeze Bulgaria in 1913 din cauza unor neintelegeri

Romanii si bulgarii au reprezentat mult timp doua popoare din al caror bagaj specific manifestarilor orgoliului national parea sa lipseasca tocmai spiritul infruntarii. Ar fi fost un caz atipic lumii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )