Libnet.ro
UNICEF

20:45

Insula care isi schimba tara la fiecare sase luni

Antena3 Antena3,
Insula care isi schimba tara la fiecare sase luni

O insula aflata la granita dintre Spania si Franta isi schimba tara la fiecare sase luni. Saptamana viitoare, Franta va preda acest teritoriu de peste 3. 000 de metri patrati Spaniei. Dupa. continuă pe Antena3

Insula care trece de la o tara la alta la fiecare sase luni

Saptamana viitoare, Franta va preda peste 3,000 de metri patrati din teritoriul sau Spaniei fara ca vreun singur foc de arma sa fie tras. insa peste doar sase luni de zile Spania, in mod voluntar, va returna acest teritoriu Frantei, fapt ce se repeta de peste 350 de ani.

Ministrul Educatiei isi schimba opinia: Toleranta 0 pentru plagiate

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a aprobat marti un ordin care prevede includerea in planurile de invatamant, pentru toate programele de studii universitare organizate in institutiile de.

Caru' cu vedete:Cunoscutul cantaret isi schimba sexul! Vrea sa devina femeie: Ma va chema Daria;Oana Roman a luat foc dupa ce a fost certata ca a publicat o poza din dormitor;Motivul pentru care Madalina Manole a refuzat sa pozeze intr-o revista pentru a

Cum arata palatul de 1,4 milioane euro al Ioanei Basescu!Bine ascunsa in padure, fara ca strainii sa poata avea acces la ea, vila in care locuieste Ioana Basescu impreuna cu familia impresioneaza atat prin dimensiuni, cat si prin amplasament. Ce-l face pe Smiley fericit? Artistul a facut declaratii surprinzatoare, care n-o prea avantajeaza pe Gina Pistol. Dupa relatia cu Laura Cosoi, Smiley nu si-a mai asumat nicio relatie, asta nu pentru ca nu a avut o iubita oficiala, ci pentru ca a ajuns la concluzia ca daca lumea stie cat mai putine lucruri despre viata lui personala este mult mai fericit.

Oradenii care isi platesc online impozitele si taxele locale primesc bilete gratuite la SPA

Un voucher, acordat saptamanal, prin tragere la sorti, costand intr-un bilet de familie pentru o zi la SPA, va fi dat de primaria Oradea persoanele care vor plati online taxele si impozitele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2747 seconds )