Libnet.ro
UNICEF

18:30

O insula din Grecia va fi scoasa pentru prima data la vanzare prin licitatie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O insula din Grecia va fi scoasa pentru prima data la vanzare prin licitatie

Insula greceasca Spalathronisi, situata in nordul Marii Egeee, in apropierea pensinsulei Halkidiki, va fi vanduta prin licitatie de casa de licitatii Myro Gallery, din Grecia, aceasta fiind pentru prima data cand una dintre multele insule elene. continuă pe Wall-Street Ro

O insula din Grecia va fi scoasa pentru prima data la vanzare prin licitatie

Insula greceasca Spalathronisi, situata in nordul Marii Egeee, in apropierea pensinsulei Halkidiki, va fi vanduta prin licitatie de casa de licitatii Myro Gallery, din Grecia, aceasta fiind pentru prima data cand una dintre multele insule elene este vanduta folosind acest procedeu, potrivit portalului Greek Reporter, citat de Mediafax.

O insula din Grecia va fi scoasa pentru prima data la vanzare prin licitatie.

Insula greceasca Spalathronisi, situata in nordul Marii Egeee, in apropierea pensinsulei Halkidiki, va fi vanduta prin licitatie de casa de licitatii Myro Gallery, din Grecia, informeaza Mediafax. Este pentru prima data cand una dintre multele insule elene este vanduta folosind acest procedeu. Spalathronisi este cea mai mare dintre cele trei insule care formeaza grupul Spalathronisia. Spalathronisi este numita de localnici Spalathro sau Rosa, iar celelalte doua Chteni si Kolobaro, potrivit .

Mireille Mathieu va canta pentru prima data la Bucuresti pe 24 martie 2014 (VIDEO)

Mireille Mathieu, una dintre cele mai populare cantarete franceze, va concerta pentru prima data la Bucuresti, pe 24 martie 2014, la Sala Palatului. Artista va sosi la Bucuresti alaturi de cei 26 de .

Premiera la Hollywood: Batman si Superman, pentru prima data impreuna intr-un film

Celebrele personaje Batman si Superman vor aparea pentru prima data impreuna intr-un film, a anuntat Zack Snyder, regizorul filmului Man of Steel: Eroul, cea mai recenta pelicula in care joaca eroul Superman. Batman si Superman vor face echipa intr-un nou film, spre incantarea numerosilor fani ai celebrelor personaje.

O insula va fi scoasa la vanzare prin licitatie

Insula Spalathronisi, situata in nordul Marii Egeee, va fi vanduta prin licitatie, de catre casa de licitatii Myro Gallery, din Grecia, aceasta reprezentand prima data cand o insula elena este vanduta prin acest procedeu, potrivit surselor de presa.

Vanzarile de Lumia au depasit BlackBerry, pentru prima data

In cazul in care BlackBerry nu avea suficiente probleme, ultimele vanzari confirma ca pentru prima oara a vandut mai putine terminale decat Nokia. Numarul terminalelor comercializate cu Android si al celor cu iOS continua sa ocupe primele doua locuri la capitolul popularitatii platformelor. In ceea ce priveste locul al treilea, in acelasi clasament, situatia nu este la fel de clara. Atat vanzarile de terminale BlackBerry, cat si de Lumia se afla intr-o permanenta competitie. In acelasi trimestru al anului trecut, .

Premiera in Grecia: O insula va fi scoasa la vanzare prin LICITATIE

Insula greceasca Spalathronisi, situata in nordul Marii Egeee, in apropierea pensinsulei Halkidiki, va fi vanduta prin licitatie de casa de licitatii Myro Gallery, din Grecia, aceasta fiind pentru prima data.

TEPCO a recunoscut pentru prima oara o scurgere de apa radioactiva de la centrala Fukushima in oceanul Pacific

TEPCO, operatorul centralei nucleare de la Fukushima, a recunoscut, luni, pentru prima data din 2011, ca a existat o scurgere de apa radioactiva in oceanul Pacific, dupa incidentul de pe 11 martie, potrivit.

Premiera in Grecia: O insula va fi scoasa la vanzare prin licitatie

Spalathronisi, cea mai mare dintre cele trei insule care formeaza grupul Spalathronisia, situata in nordul Marii Egee, va fi vanduta prin licitatie de casa de licitatii Myro Gallery, din Grecia. Este pentru.

Semn bun pentru turismul din Grecia. Veniturile au crescut considerabil

Veniturile din turism din Grecia au crescut cu 38,5% in luna mai, depasind 1 miliard de euro, fata de 760 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut. Ministerul de Finante anticipeaza ca turismul va.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )