Libnet.ro
UNICEF

08:30

Premiera la Hollywood: Batman si Superman, pentru prima data impreuna intr-un film

Hotnews Hotnews,
 Premiera la Hollywood: Batman si Superman, pentru prima data impreuna intr-un film

Celebrele personaje Batman si Superman vor aparea pentru prima data impreuna intr-un film, a anuntat Zack Snyder, regizorul filmului Man of Steel: Eroul, cea mai recenta pelicula in care joaca eroul Superman. Batman si Superman vor face echipa intr-un nou film, spre incantarea numerosilor fani ai celebrelor personaje. continuă pe Hotnews

Vanzarile de Lumia au depasit BlackBerry, pentru prima data

In cazul in care BlackBerry nu avea suficiente probleme, ultimele vanzari confirma ca pentru prima oara a vandut mai putine terminale decat Nokia. Numarul terminalelor comercializate cu Android si al celor cu iOS continua sa ocupe primele doua locuri la capitolul popularitatii platformelor. In ceea ce priveste locul al treilea, in acelasi clasament, situatia nu este la fel de clara. Atat vanzarile de terminale BlackBerry, cat si de Lumia se afla intr-o permanenta competitie. In acelasi trimestru al anului trecut, .

VIDEO Batman si Superman, pentru prima oara impreuna intr-un film

Studiourile Warner Bros. au anuntat sambata, la reuniunea Comic-Con, ca urmatorul film cu Superman va fi Justice League, in care eroul va face echipa cu Batman si cu alti eroi de la DC Comics.

Pentru prima data in ISTORIE se intampla asta. Schimbarea uimitoare prin care va trece acest oras

Pe timp de iarna locuitorii orasului industrialn Rjukan din Norvegia traiesc in intuneric si asta din cauza masivului care le ia aproape toata lumina, si asa firava, din partea Soarelui. insa in acest an,.

Studiourile Warner Bros. pregatesc un film in care vor aparea Batman si Superman

Celebrele personaje Batman si Superman vor aparea pentru prima data impreuna intr-un film, a anuntat Zack Snyder, regizorul filmului Man of Steel: Eroul, cea mai recenta pelicula in care joaca eroul.

Star din American Pie, tata pentru prima data

Vis implinit pentru un comic!.

Lucrari facute fara cap: O strada din Suceava asfaltata prima data in ultimii 20 de ani a fost gaurita dupa doar cateva zile pentru montarea conductelor de apa

Strazile proaspat asfaltate si sparte din nou la cateva zile pentru lucrari edilitare au devenit un lucru frecvent intalnit in localitatile din Romania. O astfel de lucrare fara cap este relalatata joi de catre publicatia locala Monitroul de Suceava ce prezinta cazul unei stradute de cartier care a fost reasfaltata dupa 20 de ani si, la doar cateva zile dupa, a fost sparta pentru a se instala conducte noi de apa. Autoritatile locale recunosc ca situatia nu este normala si explica de ce s-au facut fac lucrarile in contratimp: Lucrarile de schimbare a conductelor sunt departe de grafic. Programul de reparatii stradale nu putea sa astepte pana cand vor incepe lucrarile de schimbare a conductei peste tot.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )