Libnet.ro
UNICEF

00:07

Insula greceasca care iti da bani sa te muti acolo: cat de mare este suma lunara

Playtech Playtech,
Insula greceasca care iti da bani sa te muti acolo: cat de mare este suma lunara

In speranta repopularii unui colt de rai din Grecia, oficialitatile din zona au decis sa stimuleze financiar mutarea in zona a locuitorilor din orice colt al lumii. intr-o lume ideala, cei mai multi dintre noi viseaza sa se mute intr-o insula de vis, inconjurata de plaje si vegetatie atragatoare, iar daca pot sa primeasca si . continuă pe Playtech

Pericolul descoperit la masinile de spalat Whirlpool care iti poate aduce moartea

Compania Whirlpool a recunoscut ca in locuintele din Marea Britanie exista aproximativ 800. 000 de uscatoare montate pe masinile de spalat care pot reprezenta un pericol pentru siguranta utilizatorilor. in luna iunie, Guvernul a anuntat ca va trimite notificari de rechemare pentru 500. 000 de uscatoare care prezinta un risc major de incendiu. Uscatoarele masinilor de spalat .

Utile: Greseli care iti strica ochii; Raceala de vara: cum sa o previi, cum sa o tratezi

Reguli de bune maniere la masa. Primul care intra in restaurant e barbatul, pentru a-si proteja partenera de. Cum stii ca ai facut intoxicatie cu apa. Exista doua tipuri de intoxicatie cu apa: Consumul in exces de apa: apare atunci cand.

Lidia Fecioru: Semnele care iti arata ca te-ai reincarnat

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, semnele care arata ca o persoana s-a reincarnat, daca se afla pentru prima oara pe Pamant sau.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )