Libnet.ro
UNICEF

13:30

Lidia Fecioru: Semnele care iti arata ca te-ai reincarnat

Antena3 Antena3,
Lidia Fecioru: Semnele care iti arata ca te-ai reincarnat

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, semnele care arata ca o persoana s-a reincarnat, daca se afla pentru prima oara pe Pamant sau. continuă pe Antena3

Leacul Zilei, cu Lidia Fecioru. Afectiunile care ni se citesc pe chip

Lidia Fecioru a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, care sunt afectiunile care ni se citesc pe chip. Sunt foarte multi tineri care au cosuri in partea de sus a fetei, pe umerii obrajilor. Trebuie sa.

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru, despre hotii de energie. Cum ne protejam de vampirii energetici

Numerologul Mihai Voropchievici si bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au explicat, sambata, la Adevaruri ascunse, care sunt cei 10 hoti de energie. Nu doar persoanele cu care interactionam ne fura energia,.

Cum cureti frigiderul cu bicarbonat de sodiu si otet. Trucul care iti salveaza bani si mult timp

Frigiderul este un element foarte important din bucatarie pentru ca garanteaza sanatatea familiei tale. Iata cum sa il cureti eficient si ce solutie, care contine bicarbonat de sodiu, trebuie sa folosesti! Bicarbonat de sodiu: Cum sa iti cureti frigiderul? Frigiderul este unu din lucrurile care duc greul in orice locuinta. Multe persoane nu ii acorda .

Avertismentul lui Dalai Lama care iti schimba opinia despre razboi: De fapt, am fost spalati pe creier

Cel de-al 14-lea Dalai Lama a facut valuri la nivel global prin intermediul opiniilor formulate in ultimele decenii, dar niciodata nu a fost atat de agresiv pe marginea razboaielor si spalarii pe creier. Au trecut deja cativa ani de cand Dalai Lama a spus ca rugaciunile sunt departe de a fi solutia eficienta in cazul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )