Libnet.ro
UNICEF

22:31

intalnire cruciala intre premierul Dancila si Tudorel Toader, la Palatul Victoria

Antena3 Antena3,
intalnire cruciala intre premierul Dancila si Tudorel Toader, la Palatul Victoria

Intalnire cruciala intre premierul Viorica Dancila si ministrul Tudorel Toader in aceasta dimineata la Palatul Victoria. Cei doi vor discuta incepand cu ora 9. 30 despre demisia ministrului dupa ce . continuă pe Antena3

Tudorel Toader a ajuns la Palatul Victoria pentru a discuta cu premierul Dancila

Intalnire cruciala intre premierul Viorica Dancila si ministrul Tudorel Toader in aceasta dimineata la Palatul Victoria. Cei doi vor discuta incepand cu ora 9. 30 despre demisia ministrului dupa ce .

Tudorel Toader, la Palatul Victoria pentru a discuta cu premierul Viorica Dancila

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a ajuns joi dimineata la Palatul Victoria pentru a avea o discutie cu privire la o eventuala demisie sau la revocarea sa din functie, in locul sau fiind propus deputatul Eugen Nicolicea.

Tudorel Toader s-ar da dus si nu prea: ce a transmis la primele ore ale diminetii

Tudorel Toader, a revenit cu declaratii, joi dimineata, dupa ce partidul i-a retras sprijinul politic. El a vorbit cu jurnalistii cu aproximativ o ora inainte sa se intalneasca cu premierul Dancila. Tudorel Toader a dat impresia, pe parcursul zilei de miercuri, ca nu vrea sa-si dea demisia si ca se agata de functie pana in [] .

Tudorel Toader NU demisioneaza, deocamdata, dar va reflecta pana la sfarsitul programului de azi

Dupa intalnirea cu Viorica Dancila, Tudorel Toader declara ca va ramane la minister pana la aparitia in Monitorul Oficial a decretului de revocare. Ministrul Justitiei a anuntat ca pana la sfarsitul zilei va comunica daca demisioneaza din functie sau.

Tudorel Toader si-a dat demisia. Actul, trimis de Viorica Dancila la Palatul Cotroceni (VIDEO)

UPDATE: Viorica Dancila a semnat demisia lui Tudorel Toader. Actul a fost trimis la Palatul Cotroceni. UPDATE: Tudorel Toader nu a mai ajuns la Palatul Victoria, desi anuntase ca se va intalni cu premierul.

Sedinta de urgenta la Guvern. Viorica Dancila discuta cu Tudorel Toader si cu posibilii viitori ministri

Premierul Viorica Dancila este intr-o sedinta de urgenta, la Palatul Victoria, alaturi de ceilalti membri ai Guvernului. Si ministrul Justitiie, Tudorel Toader, va fi prezent la aceasta sedinta.

Sedinta de urgenta la Guvern. Viorica Dancila a discutat cu Tudorel Toader in privinta demisiei

Premierul Viorica Dancila este intr-o sedinta de urgenta, la Palatul Victoria, alaturi de ceilalti membri ai Guvernului. Si ministrul Justitiie, Tudorel Toader, va fi prezent la aceasta sedinta.

Tudorel Toader isi da demisia. Ce a declarat fostul justitiabil al PSD

Tudorel Toader a anuntat, joi, ca isi da demisia din functia de ministru al Justitiei. La inceputul zilei, Toader a avut o intalnire cu premierul Viorica Dancila, care i-a sugerat sa ia in calcul varianta demisiei. Voi merge la Guvern sa am o alta intrevedere cu doamna premier. Oarecum voi dezvolta ce am spus dimineata [] .

Tudorel Toader isi da demisia. Ce a declarat fostul justitiabil al PSD

Tudorel Toader a anuntat, joi, ca isi da demisia din functia de ministru al Justitiei. La inceputul zilei, Toader a avut o intalnire cu premierul Viorica Dancila, care i-a sugerat sa ia in calcul varianta demisiei. Voi merge la Guvern sa am o alta intrevedere cu doamna premier. Oarecum voi dezvolta ce am spus dimineata .

VIDEO Tudorel Toader demisioneaza: Merg la Guvern si ii prezint premierului demisia

Ramas fara sustinerea politica a PSD si cu decizia de revocare trimisa de premier catre Cotroceni, Tudorel Toader a anuntat joi seara ca va demisiona din functia de ministru al Justitiei. El a spus ca va merge la Guvern pentru o noua intalnire cu premierul Viorica Dancila, careia ii va prezenta demisia sa. 00 Toader si-a publicat demisia pe pagina sa de Facebook.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )