Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader si-a dat demisia. Actul, trimis de Viorica Dancila la Palatul Cotroceni (VIDEO)

B1 B1,
Tudorel Toader si-a dat demisia. Actul, trimis de Viorica Dancila la Palatul Cotroceni (VIDEO)

UPDATE: Viorica Dancila a semnat demisia lui Tudorel Toader. Actul a fost trimis la Palatul Cotroceni. UPDATE: Tudorel Toader nu a mai ajuns la Palatul Victoria, desi anuntase ca se va intalni cu premierul. continuă pe B1

Tudorel Toader si-a dat demisia. Actul, trimis de Viorica Dancila la Palatul Cotroceni (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Viorica Dancila a semnat demisia lui Tudorel Toader. Actul a fost trimis la Palatul Cotroceni. UPDATE: Tudorel Toader nu a mai ajuns la Palatul Victoria si a trimis demisia sa prin intermediul.

Tudorel Toader merge cu demisia la premier

Tudorel Toader face declaratii dupa discutia cu premierul Viorica Dancila, care i-a cerut sa isi dea demisia din functia de ministru al Justitiei dupa ce ieri, Comitetul Executiv al PSD i-a retras sprijinul politic.

Tudorel Toader, la Palatul Victoria pentru a discuta cu premierul Viorica Dancila

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a ajuns joi dimineata la Palatul Victoria pentru a avea o discutie cu privire la o eventuala demisie sau la revocarea sa din functie, in locul sau fiind propus deputatul Eugen Nicolicea.

Tudorel Toader isi da demisia. Ce a declarat fostul justitiabil al PSD

Tudorel Toader a anuntat, joi, ca isi da demisia din functia de ministru al Justitiei. La inceputul zilei, Toader a avut o intalnire cu premierul Viorica Dancila, care i-a sugerat sa ia in calcul varianta demisiei. Voi merge la Guvern sa am o alta intrevedere cu doamna premier. Oarecum voi dezvolta ce am spus dimineata [] .

Tudorel Toader isi da demisia. Ce a declarat fostul justitiabil al PSD

Tudorel Toader a anuntat, joi, ca isi da demisia din functia de ministru al Justitiei. La inceputul zilei, Toader a avut o intalnire cu premierul Viorica Dancila, care i-a sugerat sa ia in calcul varianta demisiei. Voi merge la Guvern sa am o alta intrevedere cu doamna premier. Oarecum voi dezvolta ce am spus dimineata .

Tudorel Toader s-ar da dus si nu prea: ce a transmis la primele ore ale diminetii

Tudorel Toader, a revenit cu declaratii, joi dimineata, dupa ce partidul i-a retras sprijinul politic. El a vorbit cu jurnalistii cu aproximativ o ora inainte sa se intalneasca cu premierul Dancila. Tudorel Toader a dat impresia, pe parcursul zilei de miercuri, ca nu vrea sa-si dea demisia si ca se agata de functie pana in [] .

PSD a decis retragerea sprijinului politic pentru ministrul Justitiei Tudorel Toader - Eugen Nicolicea - inlocuitor

ACTUALIZARE - Premierul Viorica Dancila a anuntat, astazi, ca in urma acuzatiei de blocare a unor acte normative, in CEx s-a votat demiterea Ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Sper sa fie dublata si de demisie, a afirmat Premierul. Propunerea de inlocuitor e Eugen Nicolicea. ------- Comitetul Executiv National al PSD a decis astazi sa-i retraga sprijinul politic ministrului Justitiei Tudorel Toader, care ar urma sa fie inlocuit de Eugen Nicolicea.

Exclusiv Radu Tudor, mesaj de la Tudorel Toader: Viorica Dancila nu mi-a solicitat demisia

UPDATE Radu Tudor a primit un mesaj in exclusivitate de la Tudorel Toader, prin care acesta il informeaza, ca nu is-a solicitat demisia din partea premierului Viorica Dancila. Actualul.

Viorica Dancila: S-a acceptat demiterea lui Tudorel Toader. Ar trebui sa-si dea demisia

Comitetul Executiv National al PSD a decis miercuri inlocuirea din functie a ministrilor Rovana Plumb, Natalia Intotero si Tudorel Toader. in urma nemultumirilor colegilor la adresa lui Tudorel Toader s-a ac.

Tudorel Toader si-a pus demisia pe Facebook

Tudorel Toader si-a publicat pe Facebook demisia din functia de ministru al Justitiei. Tudorel Toader a anuntat joi ca va merge la Guvern, unde ii va prezenta premierului Viorica Dancila demisia .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )