Libnet.ro
UNICEF

20:45

intalnire Dragnea-Tariceanu, dupa mai multe tensiuni in coalitia de guvernare

Antena3 Antena3,
intalnire Dragnea-Tariceanu, dupa mai multe tensiuni in coalitia de guvernare

Tensiuni nu sunt doar in interiorul PSD, ci si intre liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu si presedintele PSD, Liviu Dragnea. Membrii ALDE sunt nemultumiti ca social-democratii nu i-au consultat. continuă pe Antena3

Politistii au intervenit cu focuri de arma dupa ce mai multe persoane s-au luat la cearta, duminica seara, pentru un loc de parcare

Opt persoane, cu varste cuprinse intre 17 si 38 de ani, au fost retinute de politisti, luni dimineata, in Bucuresti, dupa ce, sambata seara, acestea s-au certat pana au dat in baiate din cauza unui loc de parcare din zona Sectorului 1 al Capitalei. Politistii au fost nevoiti sa traga mai multe focuri de arma in aer pentru a aplana un conflictul.

FOTO. Atac armat in San Francisco. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, miercuri, in urma unui atac armat, in sediul UPS din San Francisco, scriu surse media internationale. Trei oameni ar fi fost impuscati, sustin surse din fortele de ordine. Autoritatile au i .

impuscaturi la un centru UPS din San Francisco: mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat la un centru UPS din San Francisco, a anuntat politia citata de ABC News.

FOTO. Mai multe persoane s-au adunat in fata Palatului Parlamentului, cu mesaje de incurajare pentru premierul Grindeanu: Sorinele rezista

Mai multe persoane s-au adunat, miercuri seara, in fata Palatului Parlamentului, unde are loc sedinta CExN al PSD, pentru a-i transmite un mesaj de sustinere premierului Grindeanu.

Atac armat la un centru UPS din San Francisco. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat la un centru UPS din San Francisco, a anuntat politia citata de ABC News. Surse din fortele de ordine afirma ca trei oameni au fost impuscati.

Eugen Teodorovici: S-ar fi putut face mult mai multe la Finante, dar si pe celelalte portofolii. Viorel Stefan este contabil prin tot ce face

Presedintele Comisiei de buget din Senat, Eugen Teodorovici, sustine ca la Ministerul Finantelor s-ar fi putut face mai multe. Comitetul Executiv al PSD decide, miercuri, soarta Guvernului Grindeanu, ca urmare a evaluarii.

Trei bucuresteni acuzati ca au determinat mai multe tinere, intre care o minora, sa se prostitueze, au fost retinuti

Doi barbati si o femeie din Capitala, acuzati ca au determinat mai multe tinere, intre care o minora, sa se prostitueze, au fost retinuti de catre politisti, care-i acuza de proxenetism. in acelasi dosar, mai este cercetata o tanara care ar fi depus o marturie mincinoasa.

Mai multe orase din Germania analizeaza posibilitatea de a interzice circulatia masinilor diesel

Mai multe orase din Germania vor analiza posibilitatea de a suspenda, in totalitate, circulatia vehiculelor pe motorina, pentru reducerea poluarii, potrivit Mediafax. Guvernul Merkel se opune initiativelor insa in acest sens, relateaza site-ul agentiei Reuters.

Mai multe persoane ar fi inca prinse in blocul in flacari de la Londra. Numarul mortilor va creste

Mai multe persoane ar fi prinse inca in cladirea cu 24 de etaje din centrul Londrei care a luat foc in noaptea de marti spre miercuri, a anuntat comandantul de politie Stuart Cundy, in timp.

Kruk, recuperator de creante: Cele mai multe creante ale persoanelor fizice provin de la institutii bancare (60%), urmate de cele de la companii de telecomunicatii (29%)

Kruk Romania, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata recuperarilor de creante administra la sfarsitul primului trimestru 1. 000 creante, apartinand persoanelor fizice. Cele mai multe cazuri apartin persoanelor fizice din regiunea Muntenia 406. 975 creante, reprezentand 36% din numarul total). Transilvania ocupa locul secund, cu un total de 353. 939 creante, reprezentand 18% din total). Persoanele fizice din Muntenia au cea mai mare valoare a creantelor: 4. 504 milioane RON 41% din valoarea totala), urmate de persoanele din Transilvania cu 3. 165 milioane RON 29% din valoarea totala). Valoarea medie a creantelor persoanelor fizice administrate de KRUK Romania, la finalul primului trimestru al anului 2017, este de 6. 029 RON, a anuntat miercuri compania.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )