Libnet.ro
UNICEF

05:45

Kruk, recuperator de creante: Cele mai multe creante ale persoanelor fizice provin de la institutii bancare (60%), urmate de cele de la companii de telecomunicatii (29%)

Hotnews Hotnews,
 Kruk, recuperator de creante: Cele mai multe creante ale persoanelor fizice provin de la institutii bancare (60%), urmate de cele de la companii de telecomunicatii (29%)

Kruk Romania, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata recuperarilor de creante administra la sfarsitul primului trimestru 1. 000 creante, apartinand persoanelor fizice. Cele mai multe cazuri apartin persoanelor fizice din regiunea Muntenia 406. 975 creante, reprezentand 36% din numarul total). Transilvania ocupa locul secund, cu un total de 353. 939 creante, reprezentand 18% din total). Persoanele fizice din Muntenia au cea mai mare valoare a creantelor: 4. 504 milioane RON 41% din valoarea totala), urmate de persoanele din Transilvania cu 3. 165 milioane RON 29% din valoarea totala). Valoarea medie a creantelor persoanelor fizice administrate de KRUK Romania, la finalul primului trimestru al anului 2017, este de 6. 029 RON, a anuntat miercuri compania. continuă pe Hotnews

De ce in Romania si Bulgaria sunt cele mai multe femei care lucreaza in tehnologie

In Romania si Bulgaria sunt cele mai multe femei care lucreaza in domeniultehnologieisi exista tot mai multe studente care studiaza la facultatile de profil, semn ca numarul va creste considerabil in anii urmatori. in Europa de Est nu este ceva iesit din comun ca femeile sa se indrepte spre domeniul stiintei si al tehnologiei, iar [].

Rezultatele la alegerile locale partiale in Mehedinti. Candidatii PSD au primit cele mai multe voturi

In cele doua comune din judetul Mehedinti, Godeanu si Simian, unde au fost organizate alegeri locale partiale, ambele posturi de primari au fost castigate de PSD.

FOTO Curiozitatile comunei din Romania cu cele mai multe sate: garduri din piatra, crama naturala in pamant, case din lemn

Comuna Vidra din Muntii Apuseni detine cateva curiozitati suficiente pentru a determina un turist sa o viziteze. Printre altele, Vidra este comuna din Romania cu cel mai mare numar de sate, avand 39 de astfel de localitati.

Cele mai mari regrete ale oamenilor aflati pe patul de moarte: marturiile unei asistente cu zeci de ani de experienta

O asistenta medicala a impartasit cele mai intalnite regrete ale oamenilor aflati pe patul de moarte. Aceasta a povestit emotiile si temerile experimentate de cei mai multi dintre pacienti, incluzandu-le intr-o carte dedicata muncii sale, scrie upliftconnect. com.

Senzuala Emily Ratajkowski, in cele mai HOT poze in bikini

Emily Ratajkowski este considerata una din cele mai sexy vedete ale modellingului din prezent, preferata unei mari parti a publicului masculin. Spre incantarea acestora, iata cateva din cel emai hot aparitii ale acesteia in bikini in aceasta vara.

Eurostat: Romania a inregistrat una din cele mai mari scaderi din UE ale ocuparii fortei de munca, in primul trimestru

Romania a inregistrat in primul trimestru al acestui an una din cele mai mari scaderi ale fortei de munca din Uniunea Europeana, arata datele institutului european de statistica Eurostat, publicate miercuri.

FOTO. Atac armat in San Francisco. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, miercuri, in urma unui atac armat, in sediul UPS din San Francisco, scriu surse media internationale. Trei oameni ar fi fost impuscati, sustin surse din fortele de ordine. Autoritatile au i .

impuscaturi la un centru UPS din San Francisco: mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat la un centru UPS din San Francisco, a anuntat politia citata de ABC News.

FOTO. Mai multe persoane s-au adunat in fata Palatului Parlamentului, cu mesaje de incurajare pentru premierul Grindeanu: Sorinele rezista

Mai multe persoane s-au adunat, miercuri seara, in fata Palatului Parlamentului, unde are loc sedinta CExN al PSD, pentru a-i transmite un mesaj de sustinere premierului Grindeanu.

Atac armat la un centru UPS din San Francisco. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat la un centru UPS din San Francisco, a anuntat politia citata de ABC News. Surse din fortele de ordine afirma ca trei oameni au fost impuscati.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2246 seconds )