Libnet.ro
UNICEF

06:15

Viorica Dancila a avut o intrevedere cu comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viorica Dancila a avut o intrevedere cu comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu

ACTUALIZARE 20:18 Sunt foarte ingrijorata de evolutia proiectelor privind spitalele regionale care au fost aprobate in luna iulie 2015, a declarat Corina Cretu dupa intalnirea de astazi cu Viorica Dancila. ----------- Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a avut astazi o intrevedere cu comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu, in cadrul vizitei la Bruxelles. continuă pe Ziarul Bursa

intalnire intre comisarul european, Corina Cretu, si premierul Viorica Dancila la Bruxelles

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, s-a intalnit marti, la Bruxelles, cu pre.

Corina Cretu, avertisment dupa intalnirea cu Viorica Dancila: Sunt foarte ingrijorata de evolutia proiectelor privind spitalele regionale aprobate in 2015

Sunt foarte ingrijorata de evolutia proiectelor privind spitalele regionale care au fost aprobate in luna iulie 2015. Din pacate, constructia celor 3 spitale regionale este unul dintre proiectele care inregistreaza mari intarzieri, a declarat comisarul european Corina Cretu dupa intalnirea de azi de la Bruxelles cu premierul Viorica Dancila, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene. 32: Chestiunea a fost mentionata si intr-un comunicat al Guvernului, care arata laconic ca o atentie deosebita a fost acordata proiectelor privind spitalele regionale in discutia Cretu - Dancila.

Viorica Dancila, decizii cruciale de la Bruxelles

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, dupa intalnirea pe care a avut-o la Bruxelles cu presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, ca a discutat cu acesta despre presedintia romana a.

Premierul Viorica Dancila se afla astazi si maine la Bruxelles. Ea se va intalni cu Tusk, Tajani si Juncker

Premierul Viorica Dancila se afla astazi si maine la Bruxelles, in prima vizita externa in calitate de sef al Guvernului de la Bucuresti, ea urmand sa aiba intalniri cu presedintele Consiliului European, cu presedintele Parlamentului European si cu presedintele Comisiei Europene.

Cat de bogata e Viorica Dancila. Averea premierului a crescut de la an la an

Averea noului premier PSD, Viorica Dancila, a crescut de la ultima declaratie oficiala cu peste 12 mii de euro. Potrivit ultimului document postat pe site-ul Guvernului saptamana trecuta, primul ministru are in conturi o suma cumulata de peste 120 de mii de euro si este proprietara mai multor terenuri in Predeal, Dolj si Teleorman. Viorica Dancila a avut, in 2017, in calitate de europarlamentar, un venit anual de aproximativ 80. 000 euro.

Viorica Dancila, primele concluzii dupa intrevederea de la Bruxelles

Premierul Viorica Dancila a declarat marti ca, dupa intalnirile pe care le-a avut la Bruxelles cu of.

VIDEO Presedintele PE, Antonio Tajani, dupa intalnirea cu Viorica Dancila: Am cerut Guvernului roman sa continue sa consolideze statul de drept si lupta impotriva coruptiei

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a afirmat ca i-a cerut premierului roman Viorica Dancila, in cadrul intalnirii avute cu aceasta marti, la Bruxelles, ca guvernul de la Bucuresti sa continue sa consolideze statul de drept si lupta impotriva coruptiei.

Viorica Dancila, anunt de ULTIMA ORA privind indemnizatiile pentru mame si concediile medicale

Premierul Viorica Dancila a vorbit luni despre defectiunile din legea salarizarii legate de indemnizatiile pentru mame si concediile medicale si a anuntat ca va fi adoptata o noua ordonanta, care sa.

Viorica Dancila merge la Chisinau pentru a se intalni cu premierul Pavel Filip

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va efectua, pe 27 februarie, o deplasare oficiala la C.

Viorica Dancila sustine ca va discuta cu Mugur Isarescu. Politica monetara e legata de BNR

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni ca isi propune sa aiba o discutie cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, pe tema cresterii inflatiei. Vom discuta si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )