Libnet.ro
UNICEF

21:15

intalnire intre Violeta Alexandru si ambasadorul Italiei la Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
intalnire intre Violeta Alexandru si ambasadorul Italiei la Bucuresti

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a intalnit cu ambasadorul Italiei la Bucuresti, Marco Giungi, pentru a discuta despre pensiile pentru romanii care lucreaza si in strainatate, avand in vedere ca stabilirea drepturilor se face chiar si cu intarziere de trei ani. Se lucreaza rudimentar, se comunica dificil cu omologii din strainatate, spune Alexandru care anunta ca se cauta solutii pentru ca lucrurile sa mearga mai repede si mai usor. continuă pe Ziarul Bursa

VIOLETA ALEXANDRU, DUPA ALEGEREA LA SEFIA PNL BUCURESTI: Orice o fi fost din USL la Bucuresti, in trecut - se opreste aici

Ministrul Muncii Violeta Alexandru afirma, dupa alegerea la sefia PNL Bucuresti, ca urmeaza lucruri si mai bune, bazate pe forta celor care cred in modul sau de a face politica, cu decenta. fara kitsch si aroganta - marca PSD. Orice o fi fost din USL la Bucuresti, in trecut - se opreste aici, anunta ea.

Violeta Alexandru, dupa alegerea la sefia PNL Bucuresti: Urmeaza lucruri si mai bune

Ministrul Muncii Violeta Alexandru afirma, dupa alegerea la sefia PNL Bucuresti, ca urmeaza lucruri .

Violeta Alexandru, noul presedinte PNL Bucuresti: Fara kitsch si aroganta marca PSD

Violeta Alexandru, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, a fost aleasa sambata presedinte al Partidului National Liberal Bucuresti.

VIOLETA ALEXANDRU Facem ordine si rezolvam problemele legate de starea deplorabila a spatiilor de depozitare si arhivare a documentelor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune ca mare parte dintre spatiile de depozitare a documentelor la institutiile din subordine sunt neconforme, la Agentiile Judetene de Plati si Inspectie Sociala fiind vorba despre peste 50% dintre spatii. Facem ordine si rezolvam problemele, spune ministrul, care precizeaza ca este vorba despre actele oamenilor de care Statul trebuie sa aiba grija.

Scandal urias dupa demiterea Guvernului. Ministrul Violeta Alexandru, reclamata la DNA

Scandal urias dupa demiterea Guvernului in centrl caruia este acum ministru Muncii Violeta Alexandru. Angajatii din minister o acuza pe Violeta Alexandru ca vrea sa dea banii publici unor firme private care sa gestioneze de exemplu problema somerilor.

VIOLETA ALEXANDRU, DESPRE FIREA: 5 luni si scapam de aceasta catastrofa care conduce acum, din greseala, Bucurestiul

Ministrul Muncii Violeta Alexandru, potential candidat al PNL la Primaria Capitalei, critica reactia primarului general Gabriela Firea ca urmare a avariei care a lasat sute de blocuri din capitala fara caldura, spunand ca aceasta a reactionat precum un politruc, cu minciuni si dezinformare.

VIOLETA ALEXANDRU, DESPRE FIREA: Cinci luni si scapam de aceasta catastrofa care conduce acum, din greseala, Bucurestiul

Ministrul Muncii Violeta Alexandru, potential candidat al PNL la Primaria Capitalei, critica reactia primarului general Gabriela Firea ca urmare a avariei care a lasat sute de blocuri din capitala fara caldura, spunand ca aceasta a reactionat precum un politruc, cu minciuni si dezinformare.

Violeta Alexandru, dupa ce a fost aleasa la sefia organizatiei PNL din Capitala: Orice o fi fost din USL la Bucuresti, in trecut - se opreste aici

Orice o fi fost din USL la Bucuresti, in trecut - se opreste aici, a sustinut Violeta Alexandru, dupa ce a fost aleasa in functia de presedinte al organizatiei PNL din Capitala. Orice o fi fost din USL.

Violeta Alexandru anunta revolutie in PNL Bucuresti: Orice a fost se opreste aici!

Violeta Alexandru sustine dupa alegerea la sefia PNL Bucuresti, ca urmeaza lucruri si mai bune, bazate pe forta celor care cred in modul sau de a face politica, cu decenta. fara kitsch si aroganta - marca PSD. Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook al ministrului Muncii.

Violeta Alexandru - optiunea liberala pentru Primaria Bucuresti

Violeta Alexandru, conform unor surse din cadrul partidului, este cea mai eligibila persoana pentru .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )