Libnet.ro
UNICEF

15:15

intalnire Iohannis-Trump, in marja Summitului NATO

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
intalnire Iohannis-Trump, in marja Summitului NATO

Presedintele Klaus Iohannis, aflat la Bruxelles, la Summitul NATO, va avea o intalnire bilaterala, la ora 11. 00, cu presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis se ntlneste cu Donald Trump, n marja summitului NATO

Presedintele Klaus Iohannis va avea o intalnire bilaterala cu omologul sau american Donald Trump, in jurul orei 11. 00, in marja summitului NATO de la Bruxelles, informeaza Administratia Prezidentiala.

Imagini greu de privit cu Jean-Claude Juncker: Presedintele Comisiei Europene nu s-a putut tine pe picioare la finalul summitului NATO, fiind ajutat pentru a se deplasa (VIDEO)

Probleme pentru presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, la gala de la finalul summitului NATO de la Bruxelles! Juncker deplasa cu greu si chiar si-a pierdut balansul de cateva ori fiind aproape sa pice.

Radu Tudor: Romania va fi un beneficiar net al Summitului NATO

Romania va fi unul dintre beneficiarii Summitului NATO, spune analistul militar Radu Tudor, trimis special al Antena 3 la Bruxelles. Va fi un beneficiar net al acestui Summit a spus Radu Tudor, cu trimitere la.

Situatie inedita la Summitul NATO. Presedintele Comisiei Europene abia s-a tinut pe picioare. Liderii au intervenit VIDEO

Liderii europeni au fost surprinsi dandu-i o mana de ajutor presedinelui Comisie Europene Jean-Claude Juncker, care nu-si putea tine echilibrul in timp ce se indrepta spre o cina de gala prilejuita de Summitul NATO de la Bruxelles. Recent, seful executivului comunitar a explicat de ce are astfel de dificultati, declarand raspicat ca nu e in niciun caz vorba de consumul de alcool, asa cum s-a speculat.

VIDEO Situatie inedita la Summitul NATO. Presedintele Comisiei Europene abia s-a tinut pe picioare. Liderii au intervenit

Liderii europeni au fost surprinsi dandu-i o mana de ajutor presedinelui Comisie Europene Jean-Claude Juncker, care nu-si putea tine echilibrul in timp ce se indrepta spre o cina de gala prilejuita de Summitul NATO de la Bruxelles.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )