Libnet.ro
UNICEF

12:45

Klaus Iohannis se ntlneste cu Donald Trump, n marja summitului NATO

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis se ntlneste cu Donald Trump, n marja summitului NATO

Presedintele Klaus Iohannis va avea o intalnire bilaterala cu omologul sau american Donald Trump, in jurul orei 11. 00, in marja summitului NATO de la Bruxelles, informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe Hotnews

intalnire Iohannis-Trump, in marja Summitului NATO

Presedintele Klaus Iohannis, aflat la Bruxelles, la Summitul NATO, va avea o intalnire bilaterala, la ora 11. 00, cu presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

ntlnirea Klaus Iohannis - Donald Trump, anulata / Presedintele american si-a anulat toate ntlnirile bilaterale de joi

UPDATE Presedintele american Donald Trump a anulat toate intalnirile bilaterale pe care le avea joi, la Bruxelles, inclusiv cea cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax.

Donald Trump: Aliatii din NATO si-au luat angajamentul sa majoreze cheltuielile de aparare. Alianta este acum mult mai puternica

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca aliatii din cadrul NATO si-au luat angajamentul de a aloca 2% din PIB pentru aparare, subliniid ca Alianta Nord-Atlantica este mult mai puternica in acest mo.

Mesajul postat de Klaus Iohannis pe Facebook

Foarte bune concluziile Summitului NATO de la Bruxelles pentru tara noastra. De astazi, dispunem de mai multe instrumente care sa contribuie la securitatea romanilor, ceea ce inseamna ca fiecare cetatean va fi.

Iohannis, despre TENSIUNILE fara precedent din NATO: Nu exista pericolul DESTRAMARII Aliantei. Ce decizie s-a luat cu privire la cheltuielile pentru aparare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, joi, dupa summitul NATO de la Bruxelles, despre tensiunile existente intre aliati, in contextul in care presedintele SUA, Donald Trump, s-a contrat cu premierul german Angela.

Klaus Iohannis a facut ANUNTUL: Cand va numi un nou sef la DIICOT (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi, dupa summitul NATO de la Bruxelles, ca saptamana viitoare va lua o decizie cu privire la numirea noului sef al DIICOT. in ceea ce priveste DIICOT, voi lua o.

Summit cu scantei la Bruxelles: De ce a anulat Donald Trump intalnirea cu Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele SUA Donald Trump si-a anulat, joi, intalnirile bilaterale pe care le avea programate in marja Summit-ului NATO, inclusiv pe cea cu presedintele Klaus Iohannis, din cauza contradictiilor dintre SUA.

Iohannis va avea azi o intalnire bilaterala cu Donald Trump la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va avea la ora 11. 00 o intalnire bilaterala cu presedintele SUA Donald Trump, la Bruxelles, in marja summit-ului NATO. Cei doi presedinti s-au intalnit si anul trecut la Washington. Romania este unul dintre cele 8 state membre NATO care respecta cerinta de a aloca pentru aparare minimum 2% din PIB.

Donald Trump a lansat un nou atac la adresa aliatilor din NATO / Agentia germana de presa DPA spune ca Trump a amenintat cu retragerea din Alianta, surse Reuters neaga informatia

Presedintele american Donald Trump a lansat joi un nou atac impotriva aliatilor din NATO, acuzand cheltuielile insuficiente pentru aparare si practicile comerciale europene, intr-o sesiune cu usile inchise a summitului Aliantei, scrie Reuters, care citeaza doua surse. UPDATE 12:44 Desi sursele Reuters neaga informatia, agentia germana de presa DPA si cea belgiana, Belga, afirma ca Donald Trump a amenintat cu iesirea din NATO daca Aliatii nu fac eforturi imediate pentru majorarea cheltuielilor militare, dupa cum scrie lesoir. be. UPDATE 12:36 Donald Trump le-a cerut aliatilor sa atinga obiectivul de alocare a 2% din PIB pentru aparare pe termen scurt, potrivit unei surse citate de Reuters. UPDATE 12:29 Trump nu a amenintat cu retragerea din NATO, in ciuda tonului aspru pe care l-a folosit, precizeaza Reuters, care citeaza doua surse din Alianta. UPDATE 12:26 Donald Trump si-a inasprit considerabil tonul in ce priveste cheltuielile pentru Aparare, nominalizand printre alte tari Germania si Spania.

Cum s-a ncheiat summitul NATO 2018: Donald Trump obtine angajamentul aliatilor de a cheltui mai mult / Nord Stream 2, criticat dur / Pentru liderul american, urmeaza ntlnirea cu Theresa May si Vladimir Putin

Donald Trump a obtinut joi angajamentul aliatilor Statelor Unite sa accelereze cadenta pentru majorarea cheltuielilor militare, declarandu-se foarte multumit de rezultatele obtinute dupa cele doua zile tensionate ale summitului NATO de la Bruxelles, scrie AFP. Au acceptat sa plateasca si sa plateasca mai rapid, a anuntat Trump, intr-o conferinta de presa neprogramata, inainte de a parasi capitala belgiana cu destinatia Londra.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )