Libnet.ro
UNICEF

22:15

intalnire istorica intre Barack Obama si Raul Castro

România Liberă România Liberă,
intalnire istorica intre Barack Obama si Raul Castro

Presedintele SUA Barack Obama si presedintele cubanez Raul Castro se vor intalni fata in fata dupa mai bine de 50 de ani de adversitate intre cele doua tari. Cei doi presedinti au ajuns in Panama, la summitul Americilor, unde vor participa 35 de sefi de state. continuă pe România Liberă

intalnire istorica intre Barack Obama si Raul Castro la Summitul Americilor: Evenimentul reuneste peste 30 de sefi de stat

Presedintii american, Barack Obama si cubanez Raul Castro se intalnesc vineri in Panama la un summit istoric dedicat reconcilierii dintre SUA si Cuba. Asta, dupa ce 53 de ani au fost adversari. Aceasta este prima .

Intalnire istorica: Barack Obama si Raul Castro, fata in fata in Panama

Presedintii american, Barack Obama si cubanez Raul Castro se intalnesc vineri in Panama la un summit istoric dedicat reconcilierii dintre SUA si Cuba dupa 53 de ani in care au fost adversari de neinduplecat.

Conversatie telefonica intre Barack Obama si Raul Castro. Cei doi lideri se vor intalni la Summitul Americii

Presedintii Statelor Unite si Cubei, Barack Obama si Raul Castro, au vorbit la telefon pentru a doua oara, a anuntat un oficial de la Casa Alba, citat de revista Time. Conversatia telefonica a.

Barack Obama a discutat prin telefon cu Raul Castro

Presedintii Statelor Unite si Cubei, Barack Obama si Raul Castro, au vorbit la telefon pentru a doua oara, confirma un oficial de la Casa Alba, citat de revista Time. Conversatia telefonica a avut loc.

Barack Obama, intrebat cand va legaliza marijuana: Nu prevad schimbarea legii la nivel national de catre Congres in viitorul apropiat

Intrebare surpriza pentru Barack Obama in Jamaica. La o intalnire cu studentii unei universitati din Kingston, presedintele american a fost chestionat cand va legaliza marijuana, informeaza B1 TV. in timpul.

Barack Obama promite scoaterea rapida a Cubei de pe lista tarilor care sustin terorismul

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a promis ca va actiona cu rapiditate pentru a scoate Cuba de pe lista tarilor care sustin terorismul, un pas esential spre normalizarea relatiilor intre Wahington si Havana.

Caroline Wozniacki a jucat tenis cu presedintele Barack Obama la Casa Alba (VIDEO)

Sportiva daneza Caroline Wozniacki, locul 5 WTA, a jucat tenis cu presedintele SUA, Barack Obama, pe un teren improvizat la Casa Alba, informeaza site-ul oficial al WTA. De asemenea, printre vedetele care au mai.

VIDEO Caroline Wozniacki a jucat tenis cu presedintele Barack Obama

Jucatoarea daneza Caroline Wozniacki, locul 5 in clasamentul WTA, a jucat tenis cu presedintele SUA, Barack Obama, pe un teren improvizat chiar la Casa Alba.

VIDEO Caroline Wozniacki a jucat tenis cu presedintele Barack Obama

Sportiva daneza Caroline Wozniacki, locul 5 WTA, a jucat tenis cu presedintele SUA, Barack Obama, pe un teren improvizat la Casa Alba, informeaza site-ul oficial al WTA.

Caroline Woznicki a jucat tenis cu Barack Obama la Casa Alba (FOTO)

Fosta lidera mondiala Caroline Wozniacki a schimbat cateva mingi cu presedintele american Barack Obama chiar la Casa Alba pe un teren improvizat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )