Libnet.ro
UNICEF

08:45

intalnirile cu zimbrii, tot mai dese in padurile din Carpati. Cum reactioneaza atunci cand sunt filmati VIDEO

Adevărul Adevărul,
intalnirile cu zimbrii, tot mai dese in padurile din Carpati. Cum reactioneaza atunci cand sunt filmati VIDEO

In padurile din imprejurimile orasului Targu Neamt, intalnirile oamenilor cu turmele de zimbri liberi sau cu exemplare solitare sunt tot mai frecvente. continuă pe Adevărul

Romanii, tot mai interesati de sport si sanatate, au cumparat anul trecut echipamente sportive de 53 milioane euro de la Hervis

Romanii sunt tot mai dornici sa practice sport si sa aiba un stil de viata sanatos, iar aceasta tendinta, alaturi de cresterea veniturilor, au facut ca retailerii de echipamente sportive sa aiba vanzari mai mari decat in anii anteriori. Bugetul.

Raluca Turcan, despre scandalul Badulescu: Suntem tot mai aproape de dovezile care confirma ca Dragnea a orchestrat reprimarea protestelor din 10 august

Dezvaluirile viceprimarului PSD al Capitalei Aurelian Badulescu potrivit carora a mintit pentru partid la audierile in cazul protestelor din 10 august arata ca suntem tot mai aproape de confirmarea faptului ca Liviu Dragnea a orchestrat reprimarea manifestatiilor, spune prim-vicepresedintele liberal Raluca Turcan.

Aurul a ajuns la cel mai mare nivel din aprilie 2017

Banca Nationala a Romaniei a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,7517 lei, o crestere de 0,36% fata de nivelul atins joi. Aurul a urcat pana la cel mai ridicat nivel din aprilie 2017 pana in preze.

RESTROCRACY A PREMIAT: Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2018

Restocracy a premiat, astazi, cele mai bune restaurante din Bucuresti pe anul 2018, si personalitatile din domeniul gastronomiei.

RESTROCRACY A PREMIAT: Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2018

Restocracy a premiat, astazi, cele mai bune restaurante din Bucuresti pe anul 2018, si personalitatile din domeniul gastronomiei.

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2018 - Premiile Restocracy

Ca de fiecare data, in ultima saptamana din ianuarie, decernam premiile si mentiunile Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti pe anul care a trecut, pentru cele mai importante bucatarii nationale si specific dominant, cei mai buni.

Guvernul lasa firmele sa aduca n Romnia mai multi lucratori din afara UE

Firmele din Romania isi vor putea aduce mai multi lucratori din afara Uniunii Europene, potrivit noului contingent aprobat de Guvern pentru anul 2019.

Harta gripei in Romania! Care sunt cele mai afectate zone din tara

Harta gripei in Romania! Care sunt cele mai afectate zone din tara. Citeste mai mult pespynews. ro .

Revine cea mai IUBITA masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut!

Cea mai iubita masina din Romania revine in prim plan! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar pe care cere fabuloasa.

FAZA ANULUI in handbal: Rostov Don si Buducnost ne-au oferit un moment absolut HALUCINANT si probabil CEA MAI TARE parada din istorie (VIDEO)

Partida dintre Rostov Don si Buducnost din Liga Campionilor, 24-22, ne-a adus faza anului in handbal. Cu putin timp inainte de finalul primei reprize, fetele de pe teren ne-au oferit un moment cu totul deosebit,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )