Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aurul a ajuns la cel mai mare nivel din aprilie 2017

Antena3 Antena3,
Aurul a ajuns la cel mai mare nivel din aprilie 2017

Banca Nationala a Romaniei a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,7517 lei, o crestere de 0,36% fata de nivelul atins joi. Aurul a urcat pana la cel mai ridicat nivel din aprilie 2017 pana in preze. continuă pe Antena3

increderea americanilor in economie a scazut la cel mai redus nivel din ultimul an

Increderea americanilor in economie a scazut in ianuarie la cel mai redus nivel din ultimul an si jumatate, din cauza blocarii activitatii institutiilor guvernamentale si a turbulentelor de pe pietele financiare.

DRAGNEA: Comunitatile locale vor avea cel mai mare buget din istorie

Comunitatile locale vor avea, in 2019, cel mai mare buget din istoria tarii noastre, circa 77 miliarde lei.

Radu Tudor. Cel mai trist moment din cariera de jurnalist

Pe 31 martie 1995, a avut loc cel mai mare accident aviatic din Romania. O aeronava cu destinatia Bruxelles, la bordul careia se aflau 60 de persoane, s-a prabusit in apropierea localitatii Balotesti.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 18 - 25 IANUARIE Aurul - la maximele ultimelor sapte luni

Cotatia aurului a inregistrat un avans de 0,45%, in intervalul 18 - 25 ianuarie, pretul metalului galben depasind, vineri, pragul psihologic de 1. 300 de dolari/uncie, cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni.

DEVANSAND TOYOTA SI RENAULT-NISSAN: Volkswagen, cel mai mare constructor auto mondial

Constructorul auto japonez Toyota Motor Corporation a anuntat astazi ca anul trecut a vandut 10,59 milioane de vehicule la nivel mondial, mai putin decat cele 10,83 milioane vehicule livrate de rivalul german Volkswagen, transmite Bloomberg.

Scandalul dintre PSD si primari continua: Partidul lui Dragnea i acuza pe edili ca mint si sustine ca bugetul comunitatilor locale va fi cel mai mare din istorie

PSD ii acuza pe primarii nemultumiti de proiectul de buget ca ii mint pe cetateni in ce priveste alocatiile bugetare, pentru ca au interese politice sa critice guvernul. Social-democratii mai sustin ca 99. 9% dintre primarii din Romania apreciaza bugetul elaborat de ministerul finantelor.

Ideea geniala care ar putea rezolva problema parcarilor langa cel mai mare spital din Oradea

Reprezentantii Primariei Oradea au gasit o solutie inedita pentru a rezolva problema locurilor de parcare din zona Spitalului clinic judetean din Oradea, adancita de lucrarile de extindere a Unitatii Primire Urgente, propunerea administratiei locale fiind de a amenaja o parcare in trepte pe dealul din spatele unitatii.

VIDEO Dorin Chirtoaca: Vlad Plahotniuc a ascuns cea mai mare parte din avere pe numele unui cetatean din Cipru

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a ascuns cea mai mare parte din avere, inregistrand-o pe numele unui cetatean din Cipru. Este declaratia presedintelui Partidului Liberal, Dorin Chirtoaca, care afirma ca Vlad Plahotniuc a tainuit bunuri imobile si alte proprietati care ar valora aproximativ 200 de milioane de euro, transmite IPN.

ADIO, maestre! Ne va PARASI in 2019! Cel mai TRIST ANUNT din showbiz facut de CARMEN HARRA

Carmen Harra a devenit cunoscuta in urma previziunilor pe care le-a facut despre vedetele din tara noastra. Celebra prezicatoare a vorbit, in urma cu mai mult timp, despre personalitatile celebre care.

Aquaman a devenit cel mai profitabil film din universul DC

Producatorii din spatele DCEU mai au mult de lucru pana cand vor concura cu Marvel, dar incasarile Aquaman au reprezentat un pas important in directia corecta. DC Movies nu s-a bucurat de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )